opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Storefactory haas Pelle

Artikelnr: 914364
14,95
Voorraad:
3 items

Storefactory haasje Pelle small 914364

Dit is een gezellige, beetje stoere haas van Storefactory, gemaakt van mat wit keramiek. Hij zit op een kleine verhoging met zijn beentjes naar beneden. Zo leuk om Pelle op een plankje, een boek, de vensterbank of een andere kleine verhoging neer te zetten. Zet hem met Pasen op een stapel servetten op de eettafel en geniet van zijn gezellige aanwezigheid.  

Deze figuurtjes passen heel goed bij alle andere keramiek van Storefactory.

Afmeting: 13 cm hoog x 6 cm x 6 cm

Onderhoudsinstructies: Al het keramiek van Storefactory is mat en onbehandeld, wat een handelsmerk van Storefactory is geworden. Het is ook natuurlijk dat er kleine stippen of kuilen in het keramiek kunnen zitten wanneer het handgemaakt is.

Belangrijk bij vlekken: 

Vergeet niet dat als je een kandelaar van Storefactory vult met een kaars of waxinelicht, je het oppervlak het beste kan beschermen met een beetje plastic of met een alluminium kaarshoesje. Dan voorkom je dat het materiaal absorbeert wat u erin stopt. Mocht de kandelaar, het waxinelicht, de schaal of de vaas toch vies worden, dan kun je dit schoonmaken met een speciale reinigingspons (o.a. action verkoopt ze).

Storefactory haas Pelle heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Storefactory haas Pelle
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items