opc_loader
              BEZORGEN

Betreft de bezorging van alle artikelen, behalve grote (steigerhouten) meubelen:

 • Wij bezorgen onze artikelen in heel Nederland via een koeriersdienst. Voor bezorging op de Wadden(eilanden) kan er een opslag gelden. Wij laten u dit weten voor de bestelling definitief is.
 • Voor bestellingen naar het buitenland brengen wij bij de bestelling een standaardbedrag in rekening voor een standaardpakket met de standaardafmeting. Wij leveren alleen aan België. Zijn de afmetingen afwijkend of het pakket zwaarder dan 23 kg, dan doen wij u eerst een aanvullende kostenopgave voor de bestelling definitief wordt. Deze kosten brengen wij u altijd in rekening. U kunt dan beslissen of de koop doorgaat. Heeft u al betaald? dan betalen wij u het bedrag gewoon terug als u beslist dat de koop niet door gaat.
 • Woont, komt of werkt u bij ons in de buurt en wilt u besparen op verzendkosten? Kiest u dan voor afhalen in de winkel. Onze winkel is in de oude gevangenis in Leeuwarden, in de Blokhuispoort. U ontvangt een mail over wanneer u het artikel kunt afhalen.
 • Wilt u de artikelen liever eerst even zien? Geen probleem, Waanzinnig Leuk! heet u van harte welkom in onze winkel in de Blokhuispoort.
 • Waanzinnig Leuk! streeft er naar uw bestelling binnen 2 werkdagen aan te bieden bij de koeriersdienst. In de vakantieperiodes of bij ziekte kan het langer duren, wij vermelden dit op onze website.
 • Als u een foutieve verzendmethode heeft aangekruisd, past Waanzinnig Leuk! dit achteraf aan en stuurt u een nieuwe factuur. Na eventuele bijbetaling verstuurt Waanzinnig Leuk! alsnog uw bestelling.
 • Wij hanteren bij kleine pakketjes die door de brievenbus passen de tarieven onder brievenbuspost. Brievenbuspost naar het buitenland worden gefrankeerd als pakketpost.
 • Wilt u liever uw bestelling van een PostNL afhaalpunt ophalen? Dat kan. U kunt in het opmerkingenvakje tijdens de bestelprocedure vermelden welk afhaalpunt wij moeten doorgeven aan de bezorgdienst.
 • Let u op de afhaaltermijn die geldt op uw afhaalpunt. Bij het niet tijdig ophalen wordt uw bestelling teruggestuurd naar Waanzinnig Leuk! De kosten van retourneren komen voor uw rekening. Wilt u het pakket later (na overleg) alsnog ontvangen, dan zijn de nieuwe verzendkosten voor uw rekening.
 • Heeft u een fout adres opgegeven waardoor uw pakket niet bezorgd kan worden en teruggestuurd wordt naar Waanzinnig Leuk!? Dan zijn de kosten van de nieuwe verzending voor uw rekening. Uiteraard overleggen we eerst even over de situatie en kunt u alsnog een beroep doen op uw herroepingsrecht en de bestelling annuleren.
 • Heeft u een bestelling gedaan die speciaal voor u in overleg ingekocht wordt? Dan kunt u de bestelling niet retourneren.

(Steigerhouten) meubelen (alleen in Nederland):

 • Grote (steigerhouten) meubelen worden in overleg met u bezorgd. Deze artikelen worden speciaal voor u gemaakt na ontvangst van uw bestelling en de bevestiging via de mail. De levertijd voor deze artikelen is meestal 2 tot 3 weken (met uitzondering van de vakantieperiodes en bij grote drukte). Duurt het langer, dan neemt Waanzinnig Leuk! direct contact met u op.
 • Als wij kosten in rekening brengen voor bezorging in Nederland, dan laten wij u dat van te voren weten.
 • Speciaal voor u gemaakte meubels kunnen niet geretourneerd worden.
 • In overleg kunt u uw bestelling bekijken en/of ophalen op locatie.
 • Kleine steigerhouten artikelen versturen wij via een koeriersdienst, zie voorwaarden in de eerste alinea.
 • Voor bezorging naar een Waddeneiland gelden speciale voorwaarden. Deze laten wij u op uw verzoek weten.
 • Wij bezorgen geen meubels in het buitenland. Uiteraard kan de buitenlandse koper het meubel wel ophalen.


Voor levering binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van een koeriersdienst die zelf de bezorgroute en bezorgtijd bepaald. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.

 

VERZENDKOSTEN (GRATIS VERZENDING BESTELLINGEN NEDERLAND VANAF € 75,00):

Brievenbuspost

Brievenbuspakket

 

tot 50 gram             2,60 euro

tot 250 gram           3,95 euro

tot 2000 gram         4,95 euro

 

Tot 23 kg (standaardpakket)

(pakket max. 100cm x 70cm x 58cm)

aangetekend pakket tot 23 kg

 6,95 euro

 

 8,95 euro

Tot 30 kg

met maximale afmetingen: 178cm x 78cm x 58cm)

aangetekend pakket tot 30 kg

 

 

 9,95 euro

 

andere afmetingen en/of gewichten 

 

 prijs op aanvraag (graag via de mail  aanvragen voor u de bestelling plaatst)

 

verzenden naar België (brievenbus en pakketten)

 

10,95 euro

Wij versturen de bestelling gratis in Nederland (uitgezonderd de wadden eilanden en mits het niet speciaal voor u is gemaakt) als uw bestelling 75 euro of meer bedraagt.