opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Wij hebben een pin apparaat. Als u een artikel komt afhalen, kunt u dus ook met pin betalen. Dit geldt niet voor steigerhouten meubelen. Deze laten wij bezorgen en kunnen daarom alleen vooraf betaald worden of, in overleg, contant bij aflevering. 

Betaling via iDEAL

Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling brengen wij geen bijkomende kosten in rekening, u betaalt dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

Ideal betalingen kunnen alleen door consumenten uit Nederland, België of Duitsland worden gedaan. 

Achteraf betalen via factuur

Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u aangeven dat u achteraf wilt betalen. Eerst uw bestelling ontvangen en daarna de factuur ontvangen zodat u uw bestelling kunt betalen binnen de termijn die op de factuur vermeld staat.

Voor een bestelling met deze achteraf betaalmogelijkheid rekenen wij € 0,75 per bestelling. 

Achteraf betalen kan alleen door consumenten uit Nederland worden gedaan.

Betaling door het zelf aan ons over te maken, (ook vanuit het buitenland zie info hieronder)

Als u liever zelf het geld aan ons overmaakt, is dat geen probleem. Wij versturen uw bestelling nadat wiij het bedrag op onze rekening hebben ontvangen. U maakt het bedrag van de bestelling dan over op:

KNAB rekeningnummer:

NL91 KNAB 0283 4258 65

Ten name van:

Waanzinnig Leuk

Woonplaats:

Leeuwarden, Nederland

Onder vermelding van:

Betalingskenmerk onder aan de mailbevestiging, uw naam en woonplaats

Voor een overschrijving zijn er geen bijkomende kosten, u betaalt dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

Woont u in het buitenland? Ook dan vragen wij u eerst contact met ons op te nemen als u niet via ideal wilt betalen. Na overleg en het plaatsen van de bestelling kunt u dan vervolgens het totaalbedrag zelf overmaken op onze rekening. Wij leveren alleen aan consumenten uit Nederland, België en Duitsland.

Betalen bij afhalen en bezorging meubels

Woont of werkt u in (de buurt van) Leeuwarden en wilt u verzendkosten besparen? Dan bieden wij u de mogelijkheid uw bestelling zelf af te halen. U kunt uw betaling vooraf doen via iDEAL of overschrijving per bank.

Uit veiligheidsoverwegingen houden wij de kasgelden zo beperkt mogelijk. Bij afhalen van artikelen en bij bezorging van de meubels gaat onze voorkeur daarom uit naar vooraf betalen. In overleg is het eventueel mogelijk contant te betalen bij het afhalen/bezorgen. Helaas is het niet mogelijk met pin te betalen.

Bij contante betaling van meubels die bezorgd worden, is uw bestelling definitief op het moment dat u de bestelling/opdracht bij ons plaatst. Als dat telefonisch is, zullen wij uw bestelling via de mail met een factuur bevestigen. Op maat gemaakte meubels kunnen niet geretourneerd worden.

Op maat gemaakte meubels worden alleen aan consumenten in Nederland geleverd.