opc_loader
Contact opnemen

Telefoonnummer:

06-20729884

E-mail: 

waanzinnigleuk@hotmail.nl

Waanzinnig Leuk!e Winkel in Jail

Sinds oktober 2017 zijn onze mooie spulletjes niet alleen in de webshop te koop, maar ook in onze winkel. We hebben een echte voormalige gevangeniscel in het prachtige monumentale gebouw De Blokhuispoort in Leeuwarden. De cellen met kleine winkeltjes, kunstenaars en ambachten zijn gevestigd in de oude H-Vleugel, helemaal achterin op het terrein. Deze gevangenis grenst aan de winkelstraten op slechts een paar minuten lopen. 

Ons bezoekadres is:

Waanzinnig Leuk! De Blokhuispoort, H-Vleugel, Cel 18

Blokhuisplein 40, 8911 LJ  Leeuwarden

Ons postadres is en blijft:

Waanzinnig Leuk!, Langesan 2, 8939 DZ Leeuwarden

Parkeren

Je kunt in de directe omgeving betaald parkeren in de binnenstad, o.a. in parkeergarage Het Zaailand of De Klanderij. In de Wybrand de Geeststraat zijn ook straatjes waar je maximaal 2 uren in de blauwe zone kunt parkeren. Vergeet dan de blauwe parkeerschijf niet te plaatsen, want ze controleren regelmatig. Aan deze straat grenst ook een klein parkeerterrein waar je betaald kunt parkeren. Verder is er een blauwe zone Achter De Hoven. Je kunt dan tussendoor lopend via de brug naar De Blokhuispoort. 

Openingstijden 

De winkel is open op dinsdag tm zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur, tenzij hieronder andere openingstijden vermeld staan:

Hierna zie je bijzondere, afwijkende of extra openingstijden:

21 juni vrijdag 10.00 - 13.30 uur andere openingstijden ivm familie bijeenkomst

21 juli

tm 6 augustus

zondag tm dinsdag GESLOTEN Ik heb vakantie tm 31 juli en van 1 tm 4 augustus kun je me vinden op Het Festival der Zoete Verleidingen in Sleen

Tot ziens in onze waanzinnig leuke winkel!