opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Storefactory Lidatorp donker grijs kandelaar XL

Artikelnr: 266104
39,95
Voorraad:
3 items

Storefactory Lidatorp donker grijs kandelaar XL 266104

Dit is de originele Lidatorp van Storefactory,  een eigen, origineel ontwerp. De prachtige kandelaar is gemaakt van mooi met donkergrijs keramiek en met de hand gemaakt. Hierdoor kan het zijn dat er nuances in het grijs zit waardoor elke kandelaar uniek is. Deze kandelaar heeft zoveel mogelijkheden voor variatie doordat het een ruime schaal is. Wat dacht je van het vullen met kleine aandenkens. Of vul de schaal met mooie decoratieve items als takjes, bloemen, stenen, schelpen, noten, paaseitjes of andere leuke, lieve en lekkere dingen. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt het variëren afhankelijk van het seizoen of de gelegenheid. Vul de schaal met een laagje zand en zet er extra waxinelichtjes in, succes verzekerd!

Verzorgingsadvies: Al het keramiek is mat en onbehandeld en is een signum van Storefactory geworden. Het is ook natuurlijk dat er kleine stippen of putjes in het keramiek kunnen zitten als het handgemaakt is. 

Belangrijk: Houd er rekening mee dat als je je kandelaar met iets vult, vergeet dan niet om het oppervlak te beschermen met wat plastic, zodat het materiaal niet absorbeert wat je erin stopt. 

Afmeting: diameter 26 cm, hoog 7 cm.

Storefactory Lidatorp donker grijs kandelaar XL heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Storefactory Lidatorp donker grijs kandelaar XL
Review plaatsen

Meest recente reviews