opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Storefactory haas Stampe mini

Artikelnr: 914365
8,95
Voorraad:
7 items

Storefactory haasje Stampe mini 914365

Prachtig, gezellig en stijlvol haasje van Storefactory in mat wit keramiek. Versier de kamer met deze leuke en eenvoudige haas voor een geweldige voorjaarssfeer of paassfeer. Dit leuke haasje zit met de handjes op de rug. Met Pasen kan het haasje ook heel mooi op de paastafel staan. Of zet een aantal haasjes en kippetjes bij elkaar, ook heel mooi. 

Deze figuurtjes passen heel goed bij alle andere keramiek van Storefactory.

Afmeting: 6 cm hoog x 5 cm x 4cm

Onderhoudsinstructies: Al het keramiek van Storefactory is mat en onbehandeld, wat een handelsmerk van Storefactory is geworden. Het is ook natuurlijk dat er kleine stippen of kuilen in het keramiek kunnen zitten wanneer het handgemaakt is.

Belangrijk bij vlekken: 

Vergeet niet dat als je een kandelaar van Storefactory vult met een kaars of waxinelicht, je het oppervlak het beste kan beschermen met een beetje plastic of met een alluminium kaarshoesje. Dan voorkom je dat het materiaal absorbeert wat u erin stopt. Mocht de kandelaar, het waxinelicht, de schaal of de vaas toch vies worden, dan kun je dit schoonmaken met een speciale reinigingspons (o.a. action verkoopt ze).

Storefactory haas Stampe mini heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Storefactory haas Stampe mini
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items