opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Heren armbanden en zonnebrillen

Sieraden en zonnebrillen voor mannen zijn erg trendy. Stoer, zacht, mooi, ruig, leer, hout, kruk, kralen, alles is mogelijk en met elkaar te combineren. 

Wij verkopen afwisselende armbanden, soms kettingen en zonnebrillen. Nieuw is het merk Brisa Gaia. 

Brisa Gaia: liefde, duurzaamheid, respect en kwaliteit

Het zijn de elementen waar we ons het meest verbonden mee voelen. Daarom zorgen we graag voor onze planeet en voor onze medemens. Dat doet Brisa Gaia door alleen natuurvriendelijke materialen te gebruiken, op een duurzame manier te ondernemen en actief het goede doel Just Diggit te steunen met als doel om de aarde te verduurzamen.

Wij maken duurzame sieraden van de beste materialen waarbij we een heldere boodschap uitstralen. We zijn ons namelijk bewust van de wereld waarin we leven. Duurzaamheid is steeds belangrijker aan het worden. De wereld wordt steeds verdeelder. Draag jij onze duurzame producten uit de Next Gen Collectie? Dan laat jij zien dat jij staat voor een gelijke en betere wereld. Je laat zien dat jij staat voor duurzaamheid, een “Brisa Gaia” (geliefde wereld) en dat jij hét verschil wilt maken. Voor de generatie van nu, maar ook voor de generaties in de toekomst.

Namens Brisa Gaia

6 Artikelen

Prachtige sieraden voor mannen en soms vinden ook vrouwen ze erg fijn en mooi om te dragen. De armbanden zijn vaak van natuurlijke materialen gemaakt. Er zijn grotere en kleinere maten, kijk goed bij de beschrijving van het sieraad.

Veel plezier met deze mooie sieraden!