opc_loader

Hallo,

Ik ben Jellie Dalstra en eigenaar van de webshop Waanzinnig Leuk! Ik ben met deze webshop begonnen vanwege mijn uit de hand gelopen liefde voor servies. Mijn bedrijf run ik op gevoel. Ik kan niet iets verkopen waar ik niet achter sta en waar ik zelf niet blij van word. Ik hoop dat jij net zoveel plezier beleeft aan het winkelen in mijn webshop als ik zelf.

Persoonlijk contact vind ik heel belangrijk maar dat heb je helaas nauwelijks in een webwinkel. Daarom probeer ik van elke bestelling iets leuks en persoonlijks te maken zodat het voelt alsof we toch even persoonlijk contact hadden. En verder verkoop ik mijn spulletjes in mijn winkel in de oude gevangenis De Blokhuispoort in Leeuwarden, op fairs en andere evenementen, dus daar kan ik mijn persoonlijke klantencontacten natuurlijk echt beleven.

Ik kies er voor om de bestellingen zoveel mogelijk in te pakken en te versturen met materiaal dat ik van mijn leveranciers ontvang. Dit recyclen is beter voor het milieu en het scheelt enorm in de kosten. Hierdoor kan ik de verzendkosten wat lager houden.

Heb je tips/opmerkingen of een vraag voor mij? Bel mij dan gerust. Ik ben dagelijks bereikbaar tussen ongeveer 9.00 en 19.00 uur op telefoonnummer 06-20729884. Kan ik de telefoon niet opnemen? Spreek dan gerust mijn voicemail in of stuur mij een sms-je of appje. Uiteraard kun je mij ook via de mail (waanzinnigleuk@hotmail.nl of info@waanzinnigleuk.nl) een berichtje sturen, eventueel met het verzoek jou te bellen. Zodra ik kan, neem ik contact met je op.

Vanaf oktober 2017 is mijn droom uitgekomen en verkoop ik mijn spulletjes in mijn eigen mini-winkel. Deze is gevestigd in de oude gevangenis van Leeuwarden, De Blokhuispoort. In mijn winkel ben je welkom van dinsdag tm zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur en op afspraak. Ik communiceer afwijkende of extra openingstijden op de home pagina van mijn webshop, op mijn Facebookpagina en Instagram.

Ik vind het geweldig als je mijn Facebook of Instagram pagina wilt liken. Zo blijf je regelmatig op de hoogte van wijzingen en aanvullingen in mijn webshop en sommige, gewone dagelijkse belevingen. https://www.facebook.com/waanzinnigleuk/

Tot ziens!

Jellie Dalstra

Mijn postadres is: Langesan 2, 8939 DZ Leeuwarden.

Mijn winkel adres is: De Blokhuispoort H-Vleugel (Bureel Gebouw. Voormalige directie vergaderkamer. Door de glazen deuren van de ingang loop je rechtdoor de kleine gang in). Blokhuisplein 40, 8911 LJ Leeuwarden

Openingstijden: dinsdag tm zaterdag 11.00 tot 16.00 uur