opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Hallo,

Ik ben Jellie Dalstra en sinds 31 januari 2013 eigenaar van Waanzinnig Leuk!  Ik ben met deze webshop begonnen vanwege mijn uit de hand gelopen liefde voor servies en porselein. In de afgelopen jaren heb ik een schitterend assortiment verzameld waar ik waanzinnig blij mee ben. Ik hoop dat jij net zoveel plezier beleeft aan het winkelen in mijn webshop als ik zelf :-)

 

Persoonlijk contact vind ik heel belangrijk maar dat heb je helaas nauwelijks in een webwinkel. Daarom probeer ik van elke bestelling iets leuks en persoonlijks te maken zodat het voelt alsof we toch even persoonlijk contact hadden. En heb je vragen of gaat er iets niet helemaal zoals het hoort? Je krijgt van mij altijd en snel een reactie op mail/social media/telefoon. 

 

Ik bescherm de bestellingen zoveel mogelijk met materiaal dat ik van mijn leveranciers ontvang en gebruik nagenoeg altijd dozen die ik ook heb ontvangen. Dit recyclen is beter voor het milieu en het scheelt enorm in de kosten. 

 

Heb je tips/opmerkingen of een vraag voor mij? Bel mij dan gerust. Ik ben dagelijks bereikbaar tussen ongeveer 9.00 en 19.00 uur op telefoonnummer 06-20729884. Kan ik de telefoon niet opnemen? Spreek dan eventueel mijn voicemail in of stuur mij een sms-je, whats-appje of een berichtje via social media. Uiteraard kun je mij ook via de mail (waanzinnigleuk@hotmail.nl of info@waanzinnigleuk.nl) een berichtje sturen, eventueel met het verzoek jou te bellen. Zodra ik kan, neem ik contact met je op.

 

Vanaf oktober 2017 is mijn droom uitgekomen en verkoop ik mijn mooie assortiment in mijn eigen mini-winkel. Deze is gevestigd in de oude gevangenis van Leeuwarden, De Blokhuispoort. In mijn winkel ben je welkom van dinsdag tm zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur en op afspraak. Ik communiceer afwijkende of extra openingstijden op de informatie pagina van mijn webshop, op mijn Facebookpagina en Instagram. 

 

Ik vind het geweldig als je mijn Facebook of Instagram pagina wilt liken. Zo blijf je regelmatig op de hoogte van wijzingen en aanvullingen in mijn webshop en sommige, gewone dagelijkse belevingen. https://www.facebook.com/waanzinnigleuk/

 

Tot ziens!

Jellie Dalstra

 

Mijn winkel adres is: 

De Blokhuispoort H-Vleugel (Bureel Gebouw. Voormalige directie vergaderkamer. Door de glazen deuren van de ingang loop je rechtdoor de kleine gang in). 

Blokhuisplein 40, 8911 LJ Leeuwarden

Openingstijden: dinsdag tm zaterdag 11.00 tot 16.00 uur