opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Räder Paascollectie

Voor Räder porselein en andere materialen hoef je niks te zeggen. De artikelen spreken voor zich. Zo mooi, zo eenvoudig, zo basaal, de vormen vervelen nooit. Elk artikel vertelt zijn eigen verhaaltje. Vaak doordat de vorm zo mooi simpel is, soms door een detail of een grapje. Maak je huis gezellig en eigen met deze prachtige woonaccessoires.

Räder, design stories....mooier kunnen we het niet zeggen.

In Nederland ondertussen het meest bekend van het ongeglazuurde witte porselein. O.a. de lichthuisjes zijn verzamel objecten geworden en ieder seizoen komen er nieuwe uit. De collectie TROOST cadeautjes is uitgebreid. Kleine, persoonlijke items met een verhaal. We horen de mooiste verhalen terug over de ANGEL TO GO, echt een klein geluksengeltje.

Verder brengt Räder voor alle seizoenen in je interieur maar ook voor de tuin artikelen waar altijd een verhaal aan hangt, altijd met eigen ontwerpen. Gemaakt van mooie materialen en eerlijk geproduceerd. Iedere keer verrassend.

Räder maakt je interieur verstild. Rust met een heel eigen touch...

Räder = Design Stories :-)

Kijk ook eens naar onze collectie van Sirius. Hou je van de stijl van Räder, dan hou je ook van Sirius, shining moments!

26 Artikelen