opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Orgone en Plasma hangers

11 Artikelen

Prachtige, handgemaakte hangers van Organite en Plasma Energy. De hangers zijn voorzien van een goudkleurig of zilverkleurig oogje van roestvrij staal. Als het oogje van zilver is, staat dat duidelijk bij de hanger. Alle teksten en foto's bij de hangers en kettingen zijn met schriftelijke toestemming overgenomen van Artisan-Gifts of door Waanzinnig Leuk! gemaakt. Als de teksten van andere bronnen komen, staat dat duidelijk vermeld.

DE PLASMATECHNOLOGIE VAN MEHRAN KESHE

De opkomende plasmatechnologie is ontwikkeld door kernfysicus en visionair Mehran Keshe en zijn team. Zij hebben er tientallen jaren aan gewerkt. Dit plasma is niet de plasma van je televisietoestel, maar de plasma die ten grondslag ligt aan alle dingen. Plasma is bronenergie, achtergrondenergie, de energie waaruit alles is ontstaan en ontstaat.

ENERGIE EN MATERIE ZIJN HETZELFDE In de wetenschap is al langer bekend dat energie en materie eigenlijk hetzelfde zijn en alleen verschillend zijn in verschijningsvorm en daardoor in eigenschappen. Wetenschappers deden een cruciale ontdekking toen er steeds krachtiger microscopen kwamen, waardoor steeds dieper, kleiner, in de materie kon worden gekeken. Op een gegeven moment, bij nog een stapje kleiner kijken, verdween de materie en was er alleen nog energie. Bij weer een stapje groter kijken was er dan weer materie. Deze tak van wetenschap wordt kwantumfysica of deeltjesfysica genoemd.

PLASMA, MAGNETISME EN ENERGIESTROMEN Alles wat bestaat is gemaakt uit een achtergrondenergieveld dat plasma wordt genoemd en deze plasma is de ruggengraat van de schepping. Dit plasmaveld komt tot uitdrukking doordat het magnetische velden en velden van zwaartekracht creëert. Je kunt je de plasma voorstellen als heel kleine bolvormen, die heel snel ronddraaien. De bolvorm heeft een kern zoals een dooier in een ei. Die kern stuurt de magnetische velden (energie) via de bovenkant naar buiten en ontvangt aan de onderkant zijn eigen energie terug en ook energie van andere plasma’s. Elk energieveld en dus elk systeem heeft een uitwaaierende kant en een samentrekkende kant. (Dit doet mij denken aan inademen en uitademen).

Omdat alles uit magnetische velden, plasma, bestaat straalt alles magnetisme uit en neemt het ook in zich op. De zogenaamd lege lucht om ons heen is dus vol van magnetische velden. En op deze manier is alles wat er bestaat met elkaar verbonden, magnetisch.

Plasma is de bronenergie van waaruit alles ontstaat. Alles is plasma, ook wat wij materie noemen. In de natuur is plasma rond en bestaat uit bolletjes, groter of kleiner. De plasmabolletjes zijn magnetische velden.

Er zijn twee soorten velden… 1. met aantrekkingskracht, ofwel zwaartekracht. 2. velden die afstoten, ofwel magnetisme. De bolletjes hebben een kern waar die magnetische velden uitkomen en ook weer deels in terugkeren. Uitgaande magnetische velden zoeken contact met andere magnetische velden. Als magnetische velden elkaar vinden, bepaalt de manier van hun uitwisseling wat de eigenschappen worden van het nieuwe magnetische veld. Wat wij materie noemen, ontstaat als de velden een bepaalde kracht hebben. Alles is plasma en plasma is een mix van zwaartekracht en magnetisme. Alle Plasma in het universum is met elkaar verbonden, want we komen allemaal uit dezelfde bron.

Bronnen : FollowtheHoney; Keshe Foundation

OVER ORGONITE

Wat is nu eigenlijk orgonite? Het is dankzij een wetenschappelijk onderzoek van dr Wilhem Reich dat wij tegenwoordig de voordelen mogen ervaren van orgonite. Hij noemde deze prachtige kosmische energie Orgon. Later ook wel bekend als ‘Chi’ of ‘Prana’.

De basis van een goede orgonite is altijd giethars, voldoende metalen en een enkele kristal. Met deze combinatie heb je (indien gemaakt met de juiste intentie en energie) al een prima functionerende orgonite.

Deze ingrediënten worden in lagen verwerkt. De lagenmethode zorgt voor een optimale werking.

Bij Artisan Gifts krijgt een orgonite meer mee, extra edelstenen en toepassing van harmonieuze kleuren. Door de toepassing van kleuren ontstaat er een soort aantrekkingskracht. Je intuïtie geeft helder aan wat je op dat moment nodig hebt (bijvoorbeeld rood voor meer energie, daadkracht, groen voor rust, blauw voor kalmte en paars om je spiritualiteit verder te ontplooien).

De werking van de edelstenen wordt versterkt in een orgonite door het Piëzo effect. Het Piëzo effect zorgt voor een druk op de gebruikte kristallen. Door deze druk komt er een elektrische spanning op de aanwezige metalen. Deze continue aanwezige spanning zorgt voor een positieve energie. Je kunt deze energie ervaren door bijvoorbeeld je hand boven de top van een orgonite piramide te houden. Voel je het niet (meteen), wees gerust. De een merkt het sneller dan de ander.

Verder zorgt deze continue aanwezig spanning in een orgonite voor het stabiliseren en harmoniseren van je leefomgeving of praktijk. Dit is ook de feedback die Artisan Gifts regelmatig hoort, een fijne, zachte verandering van sfeer en energie. Geef het tijd en is de energie eerst te intens, plaats het dan wat verder bij je vandaan en bouw het op.

In je leven bouw je vele lagen om je heen door alles wat je meemaakt. De energie van orgonite kan inwerken op deze lagen, deze afbreken en blokkades verminderen. Maar je bent zelf ten allen tijde degene die aan het roer van dit proces staat.

Enkele feiten over orgonite:

 • Het werkt continu.
 • Het helpt de negatieve etherische energie te transformeren in positieve energie.
 • Het zuivert de atmosfeer, ontgift het water, eindigt droogte.
 • Het reinigt en brengt je aura en chakra’s in balans.
 • Het is effectief tegen electrosmog en negatieve aardstralen.
 • Helpt tegen slapeloosheid en chronische nachtmerries.
 • Het vermindert de schadelijke effecten van EMF en andere straling.
 • Geeft bewustwording aan je zintuigen, helpt hen te ontwaken en te ontwikkelen.
 • Het beperkt / neutraliseert WIFI straling.
 • Het helpt planten beter groeien, versterkt de afweer tegen ongedierte en zorgt dat planten minder water nodig hebben.
 • Het harmoniseert de Chi in en om je heen