opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

O05 Orgone & Plasma Energy hanger Amulet Flower of life

Artikelnr: orgon-arti-O5
29,95
Voorraad:
1 items

Deze Orgone & Plasmahanger is Goud-geel kleurig en bevat Morganiet, 24 k bladgoud en heeft een zilverkleurig Flower of life symbool. De diameter is ongeveer 4 cm. De hanger heeft een zilverkleurig roestvrijstalen (nikkelvrij) oogje en wordt geleverd met een koord. 

Morganiet
Morganiet is een roze variant van beril, de moeder van alle edelstenen.
Het heeft een bijzondere en krachtige liefdevolle energie. Deze energie is gekoppeld aan de roze straal, een hele vrouwelijke energie. Deze vrouwelijke energie is weer verbonden met Isis en Maria.
Morganiet staat ook symbool voor onvoorwaardelijke liefde. Het heeft een activerende werking op het hartchakra, het ondersteunt, en bevordert, eigenliefde en liefde voor je naasten. Het stimuleert zelfvertrouwen waardoor een negatief zelfbeeld verdwijnt. Het werkt motiverend en maakt je vrolijk.
Morganiet helpt je oude ballast en pijn af te werpen en je te richten op wat je werkelijk wil. Het trekt liefde aan, onderhoudt liefde en laat je genieten van het leven. Het is een krachtige kristal dat je hart opent voor onvoorwaardelijke liefde en genezing. Het helpt je emotioneel stabiel te blijven bij grote veranderingen en is ondersteunend bij stress.

De plasma energie wordt geleid door het 24K bladgoud.

Deze hanger is met zorg en liefde handgemaakt door Orgone-Artisan

O05 Orgone & Plasma Energy hanger Amulet Flower of life heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
O05 Orgone & Plasma Energy hanger Amulet Flower of life
Review plaatsen

Meest recente reviews