opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

P08 Plasma Energy hanger Red Earth Drop

Artikelnr: arti-plas-001/p8
29,95
Voorraad:
1 items

Deze Red Earth Drop bevat rode jaspis, granaatsteen, toermalijn en 24k bladgoud. Een zeer geschikte aardende combinatie. Lengte hanger ongeveer 4 cm. De hanger heeft een goudkleurig roestvrijstalen oogje en wordt geleverd met een koord.

Rode jaspis
Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waar te maken en ideeën om te zetten in actie. Het maakt daadkrachtig, volhardend en vastberaden. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen makkelijker.

Granaat
Granaat geeft je energie en herstelt je chakra’s. Granaat activeert, net als bergkristal, andere edelstenen. Het geeft je zelfvertrouwen en levensenergie.
Het geeft veel inspiratie en stimuleert creativiteit. Bij meditatie is granaat goed in te zetten de onderste chakra’s. Granaat kan blokkades op allerlei gebieden opheffen.
Granaat zet je in je kracht.
Granaat heeft wel een attentiepunt, ben je opvliegend, snel boos of driftig? Dan is het aan te bevelen geen granaat bij je te dragen. Dit versterkt namelijk deze eigenschappen.

Toermalijn
Toermalijn werkt aardend, beschermend en reinigend. Het is een zeer geschikte steen om te gebruiken als bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling. De steen doet dit op verschillende manieren: het werkt als een soort van schild, helpt negatieve energie afvoeren en zet negatieve energie om in positieve energie. Hierdoor worden de aura energiebanen gereinigd en in balans gebracht. Toermalijn helpt je hierdoor in je kracht staan en een ontspannen en zelfverzekerde houding aannemen. Toermalijn heeft niet alleen een positieve werking op mensen en dieren maar ook op planten en bomen. De steen zorgt voor natuurlijke bescherming en stimuleert groei en bloei. Zwarte toermalijn heeft de sterkst aardende en beschermende werking van alle toermalijnsoorten en beschermt tegen alle vormen van negatieve energie zoals elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, computers en andere apparaten en andere omgevingsinvloeden, tegen zwarte magie, voodoo en vervloekingen en tegen negatieve gedachten en zorgen.

De plasma energie wordt geleid door het 24K bladgoud.

Deze hanger is met zorg en liefde handgemaakt door Orgone-Artisan

P08 Plasma Energy hanger Red Earth Drop heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
P08 Plasma Energy hanger Red Earth Drop
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items