opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

P21 Plasma Energy Hanger Abalone Purple Rectangle

Artikelnr: arti-plas-001/p21

kleur

29,95
Voorraad:
2 items

Deze Purple Rectangle bestaat uit Abalone, Amethist en 24K bladgoud. Lengte is ca 4 cm. Het oogje is van roestvrij staal (nikkelvrij), kleur zilver of goudkleurig. De hanger wordt geleverd met een koord. Je ontvangt een hanger uit de voorraad. Alle hangers zijn op dezelfde manier gemaakt. Alleen de vorm van de Abalone en de steentjes kunnen iets verschillen ten opzichte van de foto. Je kiest zelf de kleur van het oogje tijdens de bestelling.

Abalone
Abalone (schelp) draagt net zulke krachten in zich als Edelstenen. De verschillende kleuren hebben een balancerend effect op alle chakra’s. Vooral de hartchakra wordt verlicht van angst,verdriet en bezorgdheid. Meditatie met Abalone helpt je nieuwe inzichten te verkrijgen zodat oude gewoontes kunnen worden losgelaten. De Abalone schenkt inspiratie en magische creativiteit. 

Amethist

Amethist helpt je om een gezond evenwicht te vinden tussen lichaam en geest. Het maakt je mentaal rustig en helder. Het helpt je ervaringen te verwerken en doorbreekt blokkades. Met amethist creëer je ontspanning in spannende, stressvolle tijden. . Het zuivert en verheldert onze innerlijke wereld en onze dromen en kalmeert een overactieve geest en helpt zodoende tegen slecht slapen en nachtmerries. De verbinding wordt gemaakt vanuit de aarde (rood) en de geest (blauw).
Rood en blauw zijn samen paars, dus amethist een steen die ‘boven’ en ‘beneden’ in balans brengt.

De plasma energie wordt geleid door het 24K bladgoud.

Deze hanger is met zorg en liefde handgemaakt door Orgone-Artisan

P21 Plasma Energy Hanger Abalone Purple Rectangle heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
P21 Plasma Energy Hanger Abalone Purple Rectangle
Review plaatsen

Meest recente reviews