opc_loader

6 Bitossi suikerpot 500ml

x
Voorraad
Voorraad:
  1  items

bhv12572 Bitossie suikerpot

Zo mooi dit Italiaanse design suikerpotje van Bitossi. Het fijne glas is borosillicaat glas. Dat betekent dat het sterker is dan gewoon glas. De inhoud van dit suikerpotje is 500 ml.

Afmeting: 12 cm hoog van bodem tot puntje deksel

WAT IS BOROSILICAATGLAS

Borosilicaatglas, ook wel hard glas genoemd, wordt gemaakt van boriumsilicaat. Dit is een zout dat bestaat uit kiezelzuur en boor. Deze samenstelling is veel sterker, maar ook veel lichter dan normaal glas, waardoor het geschikt is voor veel verschillende producten.

Sterker dan normaal glas

Er zijn meerdere voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo heeft borosilicaatglas een andere samenstelling dan normaal glas waardoor het smeltpunt hoger ligt en dus veel beter bestand is tegen hitte. Doordat het glas zo goed tegen hitte kan zet het minder uit tijdens warmte en krimpt het minder bij kou waardoor het tegen temperatuur schommelingen kan tussen de -30°C en 150°C. Daarnaast is het glas ook nog eens sterker dan gewoon glas waardoor het krasbestendig is en tegen een stootje kan, maar doordat het dus lichter is dan normaal glas zou je dit zeker niet verwachten

Waar wordt het allemaal voor gebruikt?

Bariumglas wordt in de keukenwereld veel gebruikt voor theepotten,glazen ovenschalen en cafetières, maar ook voor dubbelwandige glazen en normale glazen wordt het vaak gebruikt. Het glas wordt verder ook erg veel gebruikt in laboratoriums en bij ramen. 

6 Bitossi suikerpot 500ml heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
6 Bitossi suikerpot 500ml


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items