opc_loader

Borosilicaat glazen theepot 0,5L

x
Voorraad
Voorraad:
  2  items

Creano BlossomTheepot van Borosilicaatglas ongeveer 0,5 liter

Ben je een thee liefhebber, dan is dit een geweldig cadeau om te geven of lekker voor jezelf. Vul de theepot met de lekkerste thee die bij jou past en neem een bewust genietmomentje. Heerlijk in de tuin, boekje er bij . Of lekker op de bank, dekentje er bij en klaar is jegenietmomentje.

De Creano handgemaakte glazen theepot is speciaal ontwikkeld voor traditionele en conventionele theebereiding en is uniek in deze vorm. Bij de productie is rekening gehouden met de speciale eisen waaraan deze theepot moet voldoen om 100% aan de visuele en smaakeisen van een echte theeliefhebber te voldoen. Door zijn afmetingen en vorm brengt de theepot een nobel en aantrekkelijk ontwerp naar voren, dat niet alleen aantrekkelijk maar ook functioneel is. Hun individueel aangepaste capaciteit draagt bij tot de verfijning van de nobele en optimale smaak. De theepot van Creano-glas is perfect voor alle soorten gewone thee (kruidenthee, fruitthee, groene thee, zwarte thee), dankzij het vergrootglaseffect is het ook uniek, vooral voor onze bloeiende theebloemen en verfijnt het de smaak met zijn optimale omstandigheden op een individuele manier.

WAT IS BOROSILICAATGLAS

Borosilicaatglas, ook wel hard glas genoemd, wordt gemaakt van boriumsilicaat. Dit is een zout dat bestaat uit kiezelzuur en boor. Deze samenstelling is veel sterker, maar ook veel lichter dan normaal glas, waardoor het geschikt is voor veel verschillende producten.

Sterker dan normaal glas

Er zijn meerdere voordelen ten opzichte van gewoon glas. Zo heeft borosilicaatglas een andere samenstelling dan normaal glas waardoor het smeltpunt hoger ligt en dus veel beter bestand is tegen hitte. Doordat het glas zo goed tegen hitte kan zet het minder uit tijdens warmte en krimpt het minder bij kou waardoor het tegen temperatuur schommelingen kan tussen de -30°C en 150°C. Daarnaast is het glas ook nog eens sterker dan gewoon glas waardoor het krasbestendig is en tegen een stootje kan, maar doordat het dus lichter is dan normaal glas zou je dit zeker niet verwachten

Waar wordt het allemaal voor gebruikt?

Bariumglas wordt in de keukenwereld veel gebruikt voor theepotten,glazen ovenschalen en cafetières, maar ook voor dubbelwandige glazen en normale glazen wordt het vaak gebruikt. Het glas wordt verder ook erg veel gebruikt in laboratoriums en bij ramen. 

Borosilicaat glazen theepot 0,5L heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Borosilicaat glazen theepot 0,5L


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items