opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Zwitscherbox Wood Vogelhuisje Kersenhout wit

Artikelnr: zb-che-whi
59,00
Voorraad:
1 items

Zwitscherbox Wood Vogelhuisje Cherry White

zb-che-whi

Zwitscherbox Wood vogelhuisje met bewegingssensor. De natuurlijke geluiden van de Zwitscherbox creëren een rustgevend soundscape waarmee we intuïtief kunnen ontspannen. We voelen ons frisser, gemotiveerd en ontspannen en dat maakt ons vriendelijk en gelukkig. Buitengewoon rustgevend voor huis of kantoor, hilarisch op bijvoorbeeld het toilet.

Of het nu thuis of op kantoor is, het vrolijke getjilp van vogels laat ons in een wereld duiken zonder stress en tijdsdruk. We ademen erdoorheen en komen tot rust, als in een boswandeling: we horen het verfrissende lied van vogels, onze ogen zijn zacht en de adem dieper. Dat is gezond voor lichaam en geest!

De Zwitscherbox kan overal worden geplaatst of aan de muur worden gehangen. Het tjirpen wordt geactiveerd door een bewegingsmelder. Als er geen nieuwe impuls door beweging komt, vervaagt het geluid na ongeveer twee minuten opnieuw. Met het kleine wiel aan de zijkant van het volume kan optimaal worden aangepast, of de Zwitscherbox worden uitgeschakeld. 

De Zwitscherbox is 6 jaar geleden ontworpen en heeft al meer dan 60.000 mensen geholpen beter te ontspannen.

Hang de box op in je badkamer, toilet, de hal, de ingang van je bedrijf of in het trappenhuis.

Materiaal: hout en abs plexiglas

Afmetingen:B 110 x H 145 x D 35 mm | Batterijen: 3 stuks AA, inclusief.

Relaxound:
De Birdybox en Zwitscherbox is tot stand gekomen door een samenwerking van het bedrijf Relaxound van Philipp Störring en ontwerpbureau ///Able – van Dennis N. Clasen. 

Relaxound is lid van de organisatie 1% for the planet. Zij doneren 1% van hun totale omzet naar gecertificeerde organisaties die zich inzetten voor het milieu.

Zwitscherbox Wood Vogelhuisje Kersenhout wit heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Zwitscherbox Wood Vogelhuisje Kersenhout wit
Review plaatsen

Meest recente reviews