opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Relaxound Zwitscherbox

Relaxound Zwitscherbox en Birdybox

Zwitscherbox heeft prachtige vogelhuisjes gemaakt. De huisjes hebben een bewegingssensor. Als er beweging in de buurt van het huisje is, hoor je heerlijke, natuurlijke vogelgeluiden. De natuurlijke geluiden van de Zwitscherbox geven een rustgevend soundscape waarmee we intuïtief kunnen ontspannen. We voelen ons frisser - gemotiveerd en ontspannen en dat maakt ons vriendelijk en gelukkig. Buitengewoon rustgevend voor huis of kantoor, hilarisch op bijvoorbeeld het toilet.

Of het nu thuis of op kantoor is, het vrolijke getjilp van vogels laat ons in een wereld duiken zonder stress en tijdsdruk. We ademen erdoorheen en komen tot rust, als in een boswandeling: we horen het verfrissende lied van vogels, onze ogen zijn zacht en de adem dieper. Dat is gezond voor lichaam en geest!

De Zwitscherbox kan overal worden geplaatst of aan de muur worden gehangen. Het tjirpen wordt geactiveerd door een bewegingsmelder. Als er geen nieuwe impuls komt, vervaagt het geluid na ongeveer 20 seconden opnieuw. Met het kleine wiel aan de zijkant van het volume kan optimaal worden aangepast, of de Zwitscherbox worden uitgeschakeld. 

6 Artikelen