opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Zwitscherbox Limited Edition Vogelhuisje Goldcrest (Goudhaantje)

Artikelnr: 11zbx0301022
49,00
Voorraad:
2 items

Zwitscherbox Classic Vogelhuisje Goudhaantje - Goldcrest Limited edition

Zwitscherbox Classic vogelhuisje met bewegingssensor. De natuurlijke geluiden van de Zwitscherbox creëren een rustgevend soundscape waarmee we intuïtief kunnen ontspannen. We voelen ons frisser, gemotiveerd en ontspannen en dat maakt ons vriendelijk en gelukkig. Buitengewoon rustgevend voor huis of kantoor, hilarisch op bijvoorbeeld het toilet. Je kunt het huisje zowel ophangen als neerzetten.

Of het nu thuis of op kantoor is, het vrolijke getjilp van vogels laat ons in een wereld duiken zonder stress en tijdsdruk. We ademen erdoorheen en komen tot rust, als in een boswandeling: we horen het verfrissende lied van vogels, onze ogen zijn zacht en de adem dieper. Dat is gezond voor lichaam en geest!

Relaxound is lid van de organisatie 1% for the planet. Zij doneren 1% van hun totale omzet naar gecertificeerde organisaties die zich inzetten voor het milieu.

Attentie: de achtergrondkleur van dit huisje is in het echt iets warmer van kleur dan op de foto zichtbaar is.

Zwitscherbox Limited Edition Vogelhuisje Goldcrest (Goudhaantje) heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Zwitscherbox Limited Edition Vogelhuisje Goldcrest (Goudhaantje)
Review plaatsen

Meest recente reviews