opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Sirius Rechargeable Sille kaarsen, set van 3

Artikelnr: 80600
75,00
Voorraad:
3 items

Sirius Sille oplaadbare kaarsen, set van 3 in verschillende hoogtes

Sille kaarsen zijn de nieuwe lijn van Sirius Shining Moments. Deze kaarsen zijn niet echt, maar lijken levendiger dan andere niet echte kaarsen. Dat komt omdat het steeltje op Sille lijkt op een echt kaarslontje, die zowel aanvoelt als er uitziet als een originele mooie "altaarkaars". 

Je krijgt niet alleen een gezellig, maar ook ongelooflijk duurzaam licht. De vlam zelf is ontwikkeld in de Green Energy LED-diode. De vlam beweegt langzaam door de gloed suggestief op en neer te laten schijnen. De gloed heeft bij het maken een grote focus gehad en bij Sirius hebben ze zo echt mogelijk laten lijken. De vlam is geplaatst op een natuurlijke zwarte lont, net zoals je het ziet op afbreekbare kaarsen. De combinatie van Sille's vlam en lont, maakt van Sille een levendige LED-kaars. Sirius heeft met ongelooflijke precisie zowel de kleur als de toon op de gloed zelf aangebracht, waardoor het voor de meeste mensen moeilijk is om het verschil te zien tussen Sille en afbreekbare kaarsen. De Sille kaarsen zijn er in verschillende afmetingen.

De Sille rechargeable kaarsjes kun je opladen met de speciale oplader, de Sirius DecoPower Multi Charger (artikelnummer 88820). Deze oplader is NIET INCLUSIEF. De oplader is geschikt voor alle oplaadbare kaarsen van de Sille lijn en hoef je dus maar één keer aan te schaffen. De aanschafprijs is hoger dan normaal bij kunstkaarsen, dat komt door de hoge kwaliteit van de kaarsen en de hiervoor genoemde techniek. Ook hoef je maar één keer een oplader aan te schaffen en kun je je collectie kaarsen langzaam uitbreiden. Vooral ook dat je geen batterijen meer hoeft te kopen maakt de aanschaf van deze kaarsen lonend.

Creëer een gezonde en duurzame omgeving in huis, met ziel, warmte en niet in de laatste plaats de gezellige sfeer. Uiteraard kun je voor deze kaarsen de Sirius Afstandsbediening gebruiken.

Afmeting: diameter 7,5 cm hoogte: 10 / 12,5 / 15 cm.

Sirius Rechargeable Sille kaarsen, set van 3 heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Sirius Rechargeable Sille kaarsen, set van 3

Meest recente reviews

,