opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Sirius led diner kaars Sille Tall white, set van 2

Artikelnr: 80800
18,95
Voorraad:
9 items

Sirius Sille led diner kaarsen, set van 2 80800

Sille kaarsen zijn de nieuwe lijn van Sirius Shining Moments. Deze kaarsen zijn niet echt, maar lijken levendiger dan andere niet echte kaarsen. Dat komt omdat het steeltje op Sille lijkt op een echt kaarslontje, die zowel aanvoelt als er uitziet als een originele mooie "altaarkaars". 

Je krijgt niet alleen een gezellig, maar ook ongelooflijk duurzaam licht. De vlam zelf is ontwikkeld in de Green Energy LED-diode. De vlam beweegt langzaam door de gloed suggestief op en neer te laten schijnen. De gloed heeft bij het maken een grote focus gehad en bij Sirius hebben ze zo echt mogelijk laten lijken. De vlam is geplaatst op een natuurlijke zwarte lont, net zoals je het ziet op afbreekbare kaarsen. De combinatie van Sille's vlam en lont, maakt van Sille een levendige LED-kaars. Sirius heeft met ongelooflijke precisie zowel de kleur als de toon op de gloed zelf aangebracht, waardoor het voor de meeste mensen moeilijk is om het verschil te zien tussen Sille en afbreekbare kaarsen. De Sille kaarsen zijn er in verschillende afmetingen en wel en niet oplaadbaar.

Creëer een gezonde en duurzame omgeving in huis, met ziel, warmte en niet in de laatste plaats de gezellige sfeer. Uiteraard kun je voor deze kaarsen de Sirius Afstandsbediening gebruiken. Deze kaars werkt op 2 AAA batterijen (exclusief)

Afmeting: afmeting Ø2x H25cm

Sirius led diner kaars Sille Tall white, set van 2 heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Sirius led diner kaars Sille Tall white, set van 2
Review plaatsen

Meest recente reviews