opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Sirius Sille led adventkaars speciale editie 2023

Artikelnr: 80709
46,95
Voorraad:
9 items

Sirius Sille led adventkaars speciale editie 2023 inclusief speciale remote 80709

Deze prachtige Adventkaars van Sirius Shining Moments is een speciale uitvoering en alleen dit jaar uitgebracht. De kaars is gemaakt van net niet wit echte wax en voorzien van een goudkleurige print met hartjes. Deze kaars zet je aan op 1 december met de afstandsbediening (inclusief) en kies voor de timer. Elke dag gaat de kaars dan op hetzelfde moment branden en komt er een dag bij tot het kerst is. Zo mooi gemaakt en zo levensecht, doordat het steeltje op een echt kaarslontje lijkt, die zowel aanvoelt als er uitziet als een originele kaars.

Je krijgt niet alleen een gezellig, maar ook een duurzaam licht. De vlam zelf is ontwikkeld in de Green Energy LED-diode. De vlam beweegt langzaam door de gloed suggestief op en neer te laten schijnen. De gloed heeft bij het maken een grote focus gehad en bij Sirius hebben ze zo echt mogelijk laten lijken. De vlam is geplaatst op een natuurlijke zwarte lont, net zoals je het ziet op afbreekbare kaarsen. De combinatie van Sille's vlam en lont, maakt van Sille een levendige LED-kaars. Sirius heeft met ongelooflijke precisie zowel de kleur als de toon op de gloed zelf aangebracht, waardoor het voor de meeste mensen moeilijk is om het verschil te zien tussen Sille en afbreekbare kaarsen. De Sille kaarsen zijn er in verschillende afmetingen.

Creëer een gezonde en duurzame omgeving in huis, met ziel, warmte en niet in de laatste plaats de gezellige sfeer. 

Afstandsbediening: bij deze adventkaars wordt een aparte afstandsbediening geleverd. Deze is bedoeld om de kaars aan en uit te zetten en je kunt de kaars op de juiste datum zetten. Deze afstandsbediening is exclusief voor de adventkaars, hij werkt niet op de andere artikelen van Sirius.

Deze kaars werkt op 2 AA batterijen en zijn exclusief

Afmeting: hoogte: 29,8 cm, diameter 5 cm

Deze kaars wordt geleverd in een luxe bewaardoos zodat je er jarenlang plezier van hebt. Een nieuwe traditie is geboren.

Sirius Sille led adventkaars speciale editie 2023 heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Sirius Sille led adventkaars speciale editie 2023

Meest recente reviews

,