opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Duurzame led kaarsjes oplaadbaar, set van 4

Artikelnr: EC-001-04
67,95
Voorraad:
1 items

Duurzame oplaadbare led kaarsjes, set van 4 stuks

Dit is echt super. Deze kaarsjes zijn mooi om te zien en geven een warm geel licht, net als echte kaarsjes. De kaarsjes zijn heel geschikt voor waxinelichthouders, lichthuisjes of andere artikelen waar je een waxinelicht in doet. Deze kaarsjes zijn voorzien van LED verlichting in combinatie met een speciale kleurcoating en Natural Flickering Technologie, wat zorgt voor een mooi en natuurlijk licht met een realistische flikkering, net als bij echte kaarsen. De kaarsjes zijn ook heel geschikt om los op een schaaltje te zetten. Let op! Ze zijn niet waterproof!

Deze kaarsjes zijn duurzaam, want je hoeft er geen nieuwe batterijen in te doen. Met deze eenmalige uitgave heb je jaren plezier van de kaarsjes. Je bespaart geld omdat je niet steeds nieuwe batterijtjes of echte waxinelichtjes hoeft te kopen. Ook bevordert het de luchtkwaliteit in je kamer.

De kaarsen zijn inductie oplaadbaar en hebben géén kwetsbare contactpunten. Deze set van 4 led kaarsjes is inclusief een inductie oplaadstation met adapter en een afstandsbediening welke de volgende functies heeft: aan/uit, 4 uren branden en 20 uren uit, 8 uren branden en 16 uren uit. Kaarsjes flikkeren net als een echte kaars of stilstaand licht. Je kunt het licht zachter of feller zetten. Uiteraard kun je de kaarsjes ook met het aan/uit knopje bedienen.

Opladen duurt ongeveer 8 uur. De kaarsjes branden ongeveer 16 uur. Levensduur minimaal 8.000 branduren

Afmetingen: Diameter 4 cm, Hoogte 5,5 cm

Input: 100 - 240 V AC, 50/60 Hz, Output: 12V, 1500mA, 0,4W

Duurzame led kaarsjes oplaadbaar, set van 4 heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Duurzame led kaarsjes oplaadbaar, set van 4
Review plaatsen

Meest recente reviews