opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Sirius Sille grote led kaarsen Scarlet rood, set van 3

Artikelnr: 80703
39,95
Voorraad:
3 items

Sirius Sille led kaarsen Scarlet rood, set van 3 in verschillende hoogtes 80703

Sille kaarsen zijn de nieuwe lijn van Sirius Shining Moments. Deze kaarsen zijn niet echt, maar lijken levendiger dan andere niet echte kaarsen. Dat komt omdat het steeltje op Sille lijkt op een echt kaarslontje, die zowel aanvoelt als er uitziet als een originele mooie "altaarkaars". 

Je krijgt niet alleen een gezellig, maar ook ongelooflijk duurzaam licht. De vlam zelf is ontwikkeld in de Green Energy LED-diode. De vlam beweegt langzaam door de gloed suggestief op en neer te laten schijnen. De gloed heeft bij het maken een grote focus gehad en bij Sirius hebben ze zo echt mogelijk laten lijken. De vlam is geplaatst op een natuurlijke zwarte lont, net zoals je het ziet op afbreekbare kaarsen. De combinatie van Sille's vlam en lont, maakt van Sille een levendige LED-kaars. Sirius heeft met ongelooflijke precisie zowel de kleur als de toon op de gloed zelf aangebracht, waardoor het voor de meeste mensen moeilijk is om het verschil te zien tussen Sille en afbreekbare kaarsen. De Sille kaarsen zijn er in verschillende afmetingen.

Creëer een gezonde en duurzame omgeving in huis, met ziel, warmte en niet in de laatste plaats de gezellige sfeer. Uiteraard kun je voor deze kaarsen de Sirius Afstandsbediening gebruiken (verkrijgbaar bij www.waanzinnigleuk.nl).

Deze kaarsen werken op 2 AA batterijen per kaars en zijn exclusief

Afmeting: diameter 7,5 cm hoogte: 10 / 12,5 / 15 cm.

Sirius Sille grote led kaarsen Scarlet rood, set van 3 heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Sirius Sille grote led kaarsen Scarlet rood, set van 3
Review plaatsen

Meest recente reviews