opc_loader

Brisa Gaia houten armband Drakon

x
Voorraad
Voorraad:
  1  items

Brisa Gaia houten armband Drakon, Gratis Verzenden in Nederland

Drakon is met de hand gemaakt uit duurzaam walnoothout gecombineerd met Olijfhout en zwart staal. Drakon straalt kracht uit wat perfect in de prachtige kleurencombinatie van blank olijfhout, Donker walnoothout en zwart staal. 

DETAILS

  • Lengte: 19,5 Centimeter
  • Breedte: 17 millimeter
  • Schakelarmband
  • FSC gekeurd hout
  • Uniseks
  • Luxe bewaardoosje

Over Brisa Gaia (Geliefde Wereld) en de sieraden en accessoires

Alle houten accessoires worden met de hand gemaakt. We hebben natuurlijke materialen gebruikt. Zo gebruiken we staal en hout uit gebieden die duurzaam worden beheerd. De verschillende houtsoorten die worden toegepast in onze sieraden en accessoires zijn duurzaam. De bossen waar deze bomen worden gekapt voldoen aan de FSC-standaard. Geen massaproductie en geen kinderhanden dus. De houten accessoires zijn gemaakt van de beste materialen die onze planeet te bieden heeft. Zonder daarbij de leefomgeving van dieren en planten in gevaar te brengen.Met andere woorden de natuur blijft behouden en het blijven van planten en dieren blijft beschermd.

Al onze producten worden afgewerkt met een milieuvriendelijke finisher. Het hout gaat lang mee en weert het vuil van buitenaf. Zo blijft je huid beschermd en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Daarnaast zijn tal van onze duurzame producten afgewerkt met RVS. Roestvast staal is duurzaam en 100% recyclebaar en daarom perfect voor het gebruik in onze sieraden. Dit soort staal is roest- en slijtvast en gaat dus jaren mee. De productie van RVS in Nederland kan alleen tot stand komen onder strenge milieuwetgevingen. Een perfecte vervanging voor het gebruik van plastic en andere staalsoorten!

DUURZAAM & MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Voor de bewerking van onze houten accessoires gebruiken we duurzaam geteelde hout dat voldoet aan de FSC- standaard, RVS en andere natuurlijke producten. Zonder chemische toepassingen van verwerking van kunststof. Wordt wel plastic gebruikt, dan is dit uitsluitend gerecycled plastic. Wij streven naar een CO2- neutrale samenleving, beide voor onze generatie als voor toekomstige generaties!

Justdiggit | De Aarde Afkoelen | Goed Doel voor Klimaatverandering

Brisa Gaia houten armband Drakon heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Brisa Gaia houten armband Drakon


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items