opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Brisa Gaia

Brisa Gaia:

liefde, duurzaamheid, respect en kwaliteit

Het zijn de elementen waar we ons het meest verbonden mee voelen. Daarom zorgen we graag voor onze planeet en voor onze medemens. Dat doen we door alleen natuurvriendelijke materialen te gebruiken, op een duurzame manier te ondernemen en actief het goede doel Just Diggit te steunen met als doel om de aarde te verduurzamen.

HOUTEN ACCESSOIRES DIE BIJDRAGEN AAN EEN GELIEFDE WERELD

Wij maken duurzame sieraden van de beste materialen waarbij we een heldere boodschap uitstralen. We zijn ons namelijk bewust van de wereld waarin we leven. Duurzaamheid is steeds belangrijker aan het worden. De wereld wordt steeds verdeelder. Draag jij onze duurzame producten uit de Next Gen Collectie? Dan laat jij zien dat jij staat voor een gelijke en betere wereld. Je laat zien dat jij staat voor duurzaamheid, een “Brisa Gaia” (geliefde wereld) en dat jij hét verschil wilt maken. Voor de generatie van nu, maar ook voor de generaties in de toekomst.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

We staan voor een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen. Dat doen we door onze producten op ambachtelijke wijze te produceren. Geen massaproductie en geen kinderhanden dus. De houten accessoires zijn gemaakt van de beste materialen die onze planeet te bieden heeft. Zonder daarbij de leefomgeving van dieren en planten in gevaar te brengen.

Voor de bewerking van onze houten accessoires gebruiken we duurzaam geteeld hout dat voldoet aan de FSC-standaard, RVS en andere natuurlijke producten. Zonder chemische toepassingen of verwerking van plastic. Wordt er wel plastic gebruikt, dan is dit uitsluitend gerecycled plastic. We streven naar een CO2-neutrale samenleving, zowel voor onze generatie als voor toekomstige generaties.

2 Artikelen