opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

O02 Orgone & Plasma Energy hanger Flower of life paarsblauw

Artikelnr: orgon-arti-O2

kleur

29,95
Voorraad:
2 items

Deze Orgone & Plasmahanger is paars met blauw en bevat Morganiet, Aardbeikwarts, 24 k bladgoud en heeft een goudkleurig Flower of life symbool. De diameter is ongeveer 4 cm. De hanger heeft een goudkleurig of zilverkleurig roestvrijstalen (nikkelvrij) oogje en wordt geleverd met een koord. Je ontvangt een hanger uit de voorraad. Alle hangers zijn op dezelfde manier gemaakt. De kleur van het oogje kun je kiezen bij de bestelling.

Aardbeikwarts
Aardbeikwarts helpt je te genieten van de kleine dingen in het leven en bewust in het leven te staan. Het geeft steun bij depressies en helpt je bij het verwerken van verdriet. Het brengt liefde in je hart.
Aardbeienkwarts helpt je bij het onthouden en duiden van dromen. Het zorgt voor balans tussen je aura en je fysieke lichaam. Positieve affirmaties worden versterkt door aardbeienkwarts.
Ook voor kinderen een fijne steen omdat het ze geborgenheid geeft.

Morganiet
Morganiet is een roze variant van beril, de moeder van alle edelstenen.
Het heeft een bijzondere en krachtige liefdevolle energie. Deze energie is gekoppeld aan de roze straal, een hele vrouwelijke energie. Deze vrouwelijke energie is weer verbonden met Isis en Maria.
Morganiet staat ook symbool voor onvoorwaardelijke liefde. Het heeft een activerende werking op het hartchakra, het ondersteunt, en bevordert, eigenliefde en liefde voor je naasten. Het stimuleert zelfvertrouwen waardoor een negatief zelfbeeld verdwijnt. Het werkt motiverend en maakt je vrolijk.
Morganiet helpt je oude ballast en pijn af te werpen en je te richten op wat je werkelijk wil. Het trekt liefde aan, onderhoudt liefde en laat je genieten van het leven. Het is een krachtige kristal dat je hart opent voor onvoorwaardelijke liefde en genezing. Het helpt je emotioneel stabiel te blijven bij grote veranderingen en is ondersteunend bij stress.

De plasma energie wordt geleid door het 24K bladgoud.

Deze hanger is met zorg en liefde handgemaakt door Orgone-Artisan

O02 Orgone & Plasma Energy hanger Flower of life paarsblauw heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
O02 Orgone & Plasma Energy hanger Flower of life paarsblauw

Meest recente reviews

,