opc_loader

Heinen Delftsblauw Bloesem yoghurt schaaltje, Heinen Delftsblauw

x
Voorraad
Voorraad:
  6  items

Heinen Delftsblauw Bloesem yoghurt schaaltje tw102002

Prachtig Hollands porselein. Mooi geglazuurd van binnen, offwhite met schitterende Delfts blauwe print. Ouderwets in een nieuw, robuust jasje.

Afmeting: diameter 11 cm, hoogte 5 cm. Kan in de vaatwasser en magnetron.

Ontwerpster Debbie Wijskamp:

Volgens ontwerper Debbie Wijskamp ligt er veel schoonheid verscholen in het vergankelijke en imperfecte. Met het serviesgoed Blauw Bloesem levert ze daarvan het bewijs. Het serviesgoed Blauw Bloesem kenmerkt zich door klassieke, ronde vormen en zachte belijningen. Hierdoor komen de texturen en de Delftsblauwe decoraties goed naar voren. "Normaal gesproken zitten er op Delfts blauw serviesgoed grote decoraties. Maar ik wilde er juist kleine delen uithalen en deze plaatsen aan een zijde van het aardewerk. De decoratie kruipt als het ware uit de rand. Dat geeft het servies een rustige aanblik. En het zorgt ervoor dat de decoratie goed zichtbaar is, wat er ook wordt gegeten of gedronken. Stel dat je een mooi bord opmaakt, dan plaats je het eten mooi in het midden, zonder dat de decoratie in de weg zit."

Heinen Delftsblauw Bloesem yoghurt schaaltje, Heinen Delftsblauw heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Heinen Delftsblauw Bloesem yoghurt schaaltje, Heinen Delftsblauw


Aanbevolen artikelen: