opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Räder Freeform waxinelicht of bloempotje Warmte

Artikelnr: 16476
16,95
Voorraad:
2 items

Räder Free form waxinelichthouder, lantaartje, (bloem)potje 16476

Dit waxinelichtje is onderdeel van de mooie collectie Free Form met als thema Kalmte en Geluk. Het lichtje is zo bijzonder omdat hij zo eenvoudig is en symbool staat voor ons leven en niet helemaal egaal. De onderkant is gemaakt van mat wit porselein met robuust 'deukjes' patroon en gaat naar boven toe over naar glad geglazuurd wit porselein. Rondom het lichtje is de tekst warmte gestanst in verschillende talen. Het waxinelichtje brengt eenvoud en elegantie in contact met de ongelijke aarde. Dit lichtje is tijdloos, prachtig vormgegeven en heel mooi te combineren met andere artikelen van Räder. De vaas Rust en kalmte (artikelnr. 16470) past mooi bij dit lichtje en ook vaasje Stonegarden Life in full Bloom (artikelnr. 16366) staat er geweldig bij.

Wat zo leuk is aan dit porseleinen waxinelichtje is dat het ook als potje gebruikt kan worden. Voor suiker, lekkere snoepjes, sieraden of met een plantje. Let wel op, het kan niet in de vaatwasser, dus met de hand schoonmaken.

Afmeting: 10 x 9 x 7,2 cm

Räder Freeform waxinelicht of bloempotje Warmte heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Räder Freeform waxinelicht of bloempotje Warmte
Review plaatsen

Meest recente reviews