opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Kaars marmer goud metallic - wit, per stuk verkocht

Artikelnr: marmer-witgoud
3,50
Voorraad:
2 items

Dinerkaars marmer goud metallic en wit

Prachtige witte kaars met goud metallic marmer gedipt . Deze mooie kaars zal in jouw kamer erg mooi staan op je kast of tafel en zorg voor gezelligheid en warmte. Grote en kleine kaarsen, met of zonder een sculptuur, een groepje of een enkele kaars maakt jouw interieur of etentje helemaal af.

Attentie! Op de foto zie je 4 kaarsen in een doosje. Je koopt echter één kaars! De kaarsen op de foto's zijn voorbeelden, je ontvangt een soortgelijke kaars omdat elke kaars met de hand wordt gedipt en daardoor dus een unieke marmer print heeft.

Branduren: 9 uur per kaars

Materiaal: stearine

Afmetingen: Ø2,1x24 cm

Brandinstructie: zie extra informatie

Brandinstructies:

Zorg voor een niet brandbare, passende en stabiele kaarsenhouder en zet de kaars stevig en recht. Een kaars die scheef staat druipt en walmt altijd. Houdt de lont altijd schoon en kort (niet langer dan 1 cm). Knip de lont zo nodig af voordat je de kaars aansteekt en zorg dat de lont rechtop staat. Als de kaars roet of een grote vlam geeft moet er ook een stukje van de lont worden afgeknipt. Zorg voor minimaal 10 cm afstand tussen brandende kaarsen. Kaarsen die te dicht bij elkaar staan verhitten elkaar onderling waardoor de kaars kan gaan druipen. Plaats een brandende kaars nooit in de buurt van kinderen en (huis)dieren. Plaats brandende kaarsen niet op de tocht, dan gaat de kaars druipen en walmen. Plaats een kaars nooit bij gordijnen of andere brandbare objecten. Het gaat tenslotte om open vuur. Brand geen kaarsen in de buurt van andere warmtebronnen, zoals tv, radiator, computer, open haard etc. De kaars kan dan gaan druipen. Plaats kaarsen nooit in de volle zon. Door de hoge temperatuur kan de kaars smelten en verkleuren.Bol- en stompkaarsen niet langer dan 3-4 uur achter elkaar laten branden. 

Kaarsen met een diameter van 10 cm of meer moeten de eerste keer blijven branden totdat de kaars tot ongeveer 1 cm van de buitenrand gesmolten is. Dit om te voorkomen dat er ‘tunnels’ ontstaan, waarna de kaars nooit meer goed kan branden.
Verplaats brandende kaarsen niet, dan worden ze zenuwachtig.

Laat brandende kaarsen niet onbeheerd achter. Leg geen afgebrande lucifer of andere materialen in het kaarsvet. Hier kan namelijk een tweede vlam door ontstaan, waardoor de kaars onjuist opbrandt en kan gaan druipen, walmen of nog erger exploderen. Kaarsen hebben voldoende zuurstof nodig om goed te kunnen branden en moeten hun warmte kwijt kunnen, wees daarom voorzichtig met het branden van kaarsen in windlichten. Als de kaars diep inbrandt, een stukje van de rand afsnijden. Kaarsen niet verder dan 2 cm van de kaarsenhouder laten opbranden.

Kaars marmer goud metallic - wit, per stuk verkocht heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Kaars marmer goud metallic - wit, per stuk verkocht
Review plaatsen

Meest recente reviews