opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Heinen Delftsblauw Blauw Vouw Vaas 3

Artikelnr: tw903003
12,95
Voorraad:
3 items

Heinen Delftsblauw Blauw Vouw Vaas 3 tw903003

Schitterende porseleinen vaas uit de Delfts Blauw Vouw serie. Een opvallend vaasje met Delfts blauwe kersenbloesem decoratie. De keramische tradities van Azie en Nederland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit zie je terug in de collectie Blauw Vouw van designer Romy Kuhne.

Afmeting: 9 cm hoog.

Prachtig Hollands porselein met een Aziatische twist. Mooi geglazuurd van binnen en van buiten met een schitterende Delfts blauwe print. 

Ontwerpster Romy Kuhne:

De keramische tradities van Azie en Nederland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ter ere hiervan ontwierp Romy Kuhne het serviesgoed 'Blauw Vouw'. Het werk van Romy Kuhne kenmerkt zich door geometrische vormen en oog voor het ambacht. "In een tijd waarin massaproductie en 'snelle' technieken zoals 3D-printen, de boventoon voeren in design, wil ik graag dat ook het ambacht behouden blijft. Vandaar dat ik ambachtelijke en moderne technieken en vormgeving combineer. Het serviesgoed 'Blauw Vouw' is daarvan een voorbeeld." 

Wat zij heeft gemaakt is een bijzondere samensmelting van de Aziatische vouwkunst Origami en het traditionele Hollandse Delfts blauw. Naast een servies heeft zij ook en reeks vazen ontworpen die leuk met elkaar gemixt kunnen worden.

Heinen Delftsblauw Blauw Vouw Vaas 3 heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Heinen Delftsblauw Blauw Vouw Vaas 3
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items