opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Heinen Delftsblauw vaas Meisje met de Parel

Artikelnr: V0100
69,95

Uitverkocht

Voorraad:
0 items

OP DIT MOMENT UITVERKOCHT. IN HET NAJAAR VAN 2024 WORDT DEZE PRACHTIGE VAAS WEER VERWACHT. WIL JE ER ÉÉN (VRIJBLIJVEND) RESERVEREN OF OP DE HOOGTE WORDEN GEHOUDEN? MAIL DAN NAAR INFO@WAANZINNIGLEUK.NL

Heinen Delftsblauw Vaas Meisje met de Parel V0100

Het schilderij 'Meisje met de parel' van Johannes Vermeer is een tronie, een portret van een naamloos model, uit 1665-1667. De fascinerende blik van het meisje op het schilderij weet al eeuwenlang mensen te fascineren en trekt bewonderaars vanuit de hele wereld naar zich toe. Tot nu toe was zij altijd als een tweedimensionaal gezicht te zien, maar speciaal voor deze buste vaas wilde Heinen Delftsblauw haar letterlijk meer diepte geven. Hun meesterschilders en keramisch-technici hebben met veel precisie gewerkt om dit wereldberoemde schilderij om te zetten naar een 3D-vorm. Dankzij deze buste vaas is het Meisje met de parel nu vanaf alle kanten te zien. Een gezicht met aantrekkingskracht waar je ogen automatisch naar toe getrokken worden. Wanneer je de buste vaas vult met een boeket, draagt zij als het ware een kroon van bloemen op haar hoofd. 

Het meisje heeft echte parel-achtige oorbellen in haar oren. Bovenop, in haar hoofddoek, zitten gaten waarin de verse bloemen gestoken kunnen worden. Een buste is van oorsprong een beeldhouwwerk dat bedoeld was als tegenhanger van een geschilderd portret. Het was een kunstvorm die vroeger alleen gebruikt werd voor rijke of historische personen. Met deze buste komt het Meisje met de parel nog meer tot leven en kun je haar eindelijk in 3D bewonderen. De keramieken vaas is glanzend wit en gedecoreerd met Delfts blauwe bloemen. Geef haar een schitterende plek in huis.

AfmetingenL 18 cm, B 24,5 cm, H 33 cm.

Heinen Delftsblauw vaas Meisje met de Parel heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Heinen Delftsblauw vaas Meisje met de Parel
Review plaatsen

Meest recente reviews