opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

My Flame soja mini geurkaarsje Thx - Persian Pomegranate

Artikelnr: myflame-thx
2,95
Voorraad:
1 items

My Flame sojakaarsje Thx - Persian Pomegranate

Van harte gefeliciteerd! Heel veel geluk! Dank je wel! Zeg het eens met het liefste sojakaarsje dat er is. Er zijn 6 verschillende sojakaarsjes met ieder zijn eigen tekst en geur. Leuk om te mix & matchen of gewoon per stuk. De mogelijkheden zijn eindeloos. De kaarsjes branden ongeveer 5-6 uur.

Het kan voorkomen dat een geur is uitverkocht, ze zijn per stuk te koop. In de webshop zie je per geur de actuele voorraad.

Afmeting glaasje: 4 cm hoog, diameter 4 cm.

Teksten en geuren:
Good Luck – Fresh Cotton
Love – Amber’s Secret
XXX – Green Tea Time
Hug – Fig’s Delight
Hooray – Minty Bamboo
Thx – Persian Pomegranate

Sojakaarsen stoten niet to nauwelijks roet af, branden 30% tot 45% langer in vergelijking met paraffine kaarsen en zijn beter voor jezelf en het milieu. Tevens is de geurafgifte bij sojakaarsen een stuk beter dan bij gewone kaarsen. Met deze kaarsen krijg je geen hoofdpijn en zal je huis toch heerlijk ruiken.

Sojakaarsen branden volledig op. Houd er wel rekening mee dat het bovenste gedeelte van de kaars vloeibaar moet zijn tot aan de rand van het glas. Anders branden de zijkanten de volgende keer dat je de kaars aansteekt niet mee.

Ben je een beetje onhandig geweest en heb je was gemorst? Geen zorgen! Met paraffine kaarsen ben je wellicht gewend de was er met een mes of iets dergelijks af te schrapen en zodoende het desbetreffende oppervlak verder te beschadigen. Sojawas kan je gewoon met warm water en zeep van het oppervlak verwijderen.

My Flame soja mini geurkaarsje Thx - Persian Pomegranate heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
My Flame soja mini geurkaarsje Thx - Persian Pomegranate
Review plaatsen

Meest recente reviews