opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Heinen Delftsblauw Vouw eierdopje

Artikelnr: TW503009

Heinen Delftsblauw Vouw eierdopje TW503009

Gewoon echt lief om te zien, dit prachtige eierdopje van Heinen Delftsblauw. Maak voor jezelf een feestje van je ontbijt of lunch met dit mooie eierdopje, eitje er in, koffietje/thee er bij en je bent klaar. Of gebruik het eierdopje om een zalig sausje in te doen tijdens het diner, gourmet of op een verjaardagsfeestje.

Afmeting: 4 cm hoog, diameter 5 cm.

VAATWASSER-, MAGNETRON- EN OVENBESTENDIG.

7,95
Voorraad:
1 items

Dit porseleinen eierdopje is een prachtige toevoeging aan de keuken of op de eettafel. De ronde vorm met reliëf doet denken aan de traditionele Aziatische serviezen, terwijl het minimalistische design het Delfts blauwe eierdopje een moderne uitstraling geeft. Het eierdopje is onderdeel van de Blauw Vouw collectie die ontworpen is door designer Romy Kühne voor Heinen Delfts Blauw. Bij het ontwerpen van deze collectie is Romy de geschiedenis van Delfts blauw ingedoken. De keramische tradities van Azië en Nederland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Blauw Vouw is een verrassende ontmoeting tussen de Aziatische vouwkunst Origami en het Hollandse Delfts blauw. Zo zijn de inkepingen gemaakt met papieren mallen en is het porselein versierd met Delfts blauwe, Japanse kersenbloesem. Het werk van Romy valt op door de geometrische vormen en oog voor ambacht en functionaliteit. “In een tijd waarin massaproductie en snelle technieken zoals 3D-printen de boventoon voeren in design, wil ik graag dat ook het oude ambacht behouden blijft. Vandaar dat ik ambachtelijke en moderne technieken en vormgeving met elkaar combineer. Het serviesgoed Blauw Vouw is daar een voorbeeld van.” DIT SERVIES IS VAATWASSER-, MAGNETRON- EN OVENBESTENDIG.

De ronde vorm met reliëf doet denken aan de traditionele Aziatische serviezen, terwijl het minimalistische design het Delfts blauwe eierdopje een moderne uitstraling geeft. Het eierdopje is onderdeel van de Blauw Vouw collectie die ontworpen is door designer Romy Kühne voor Heinen Delfts Blauw. Bij het ontwerpen van deze collectie is Romy de geschiedenis van Delfts blauw ingedoken. De keramische tradities van Azië en Nederland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Blauw Vouw is een verrassende ontmoeting tussen de Aziatische vouwkunst Origami en het Hollandse Delfts blauw. Zo zijn de inkepingen gemaakt met papieren mallen en is het porselein versierd met Delfts blauwe, Japanse kersenbloesem. Het werk van Romy valt op door de geometrische vormen en oog voor ambacht en functionaliteit. “In een tijd waarin massaproductie en snelle technieken zoals 3D-printen de boventoon voeren in design, wil ik graag dat ook het oude ambacht behouden blijft. Vandaar dat ik ambachtelijke en moderne technieken en vormgeving met elkaar combineer. Het serviesgoed Blauw Vouw is daar een voorbeeld van.” DIT SERVIES IS VAATWASSER-, MAGNETRON- EN OVENBESTENDIG.

Heinen Delftsblauw Vouw eierdopje heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Heinen Delftsblauw Vouw eierdopje
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items