opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Hallo kaarsenliefhebber!

Word jij ook zo blij van kaarsen? Dan ben je bij Rustik Lys aan het juiste adres! Zij hebben namelijk kwaliteitskaarsen voor elke gelegenheid en seizoen. Met veel liefde, aandacht en enthousiasme ontwerpen ze zelf de voor- en najaarscollecties waarbij het uitgangspunt altijd de frisse en luchtige Rustik Lys sfeer is.

Rustik Lys begon in 1995 als één van de eerste in Nederland met de verkoop van rustieke kaarsen.

Kaarsen hebben altijd het vlammend hart van het bedrijf gevormd. Ze zijn gestart met een kleine winkel in kaarsen en uitgegroeid tot een groothandel met vele verkooppunten  

RUSTIK LYS KAARSEN

Liefdevol, eerlijk en ambachtelijk: zo worden hun kaarsen gemaakt en daar zijn we trots op! Het maken van kaarsen is een echte ambacht waar vaak nog veel handwerk aan te pas komt. We hechten daarom veel waarde aan de samenwerking met de kaarsenfabrieken waar we al jarenlang zaken mee doen. En waarvan we weten dat ze het maken van kaarsen serieus nemen. Kaarsen blijven vernieuwen is wat hun drijft. Zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen, zodat je altijd kan rekenen op betrouwbare kaarsen die mooi opbranden.

Er bestaat dan ook geen twijfel over dat de kaarsen die ze leveren van hoge kwaliteit zijn en op een eerlijke en humane manier worden gemaakt. De kaarsen worden gemaakt in Europa en onder Europees (Deens & Duits) management.

Brandinstructies voor het optimaal branden van je kaarsen: Brandinstructies kaarsen - Rustik Lys

1 Artikelen