opc_loader

Räder Crib Lightobject Nativity (kerststal) Rond

128,95
x
Voorraad
Voorraad:
  1  items

Räder Lichtobject Nativity Kerststal Rond 90431

Ontzettend mooie waxinelichthouder van Räder. Deze kerststal is gemaakt van porseleinen, platte onderdelen die je in een prachtige houten schijf kunt plaatsen. Deze schijf heeft meerdere gleuven, zodat je zelf je kerststal kunt 'opbouwen'. Er is ruimte voor 4 waxinelichtjes die de ornamenten prachtig subtiel beschijnen. De rechte kerststal van Räder (90041) is schitterend, maar deze ronde doet daar zeker niet voor onder. Sommige ornamentjes zijn beschilderd met matte goudverf. Een kerststal voor jaren plezier!

Wat ook leuk is bij deze kerststal is dat je in het midden geen waxinelichtjes plaatst, maar bijvoorbeeld een glazen schaaltje met lichtjes, een kaars of iets anders. Tegen de kerst kun je er mooie en lekker geurende takjes in doen. Variatie op de standaard, zo leuk! Of zet er andere mooie ornamentjes tussen (bijvoorbeeld een engeltje, een rendiertje, een klokje of zoiets. Ook leuk is de waxinelichtjes weglaten en dan een mooi lichtsnoertje in het midden neer te leggen met bijvoorbeeld een groen boompje. Wat zal jouw kerst mooi worden dit jaar! 

Afmeting: de houten schijf heeft een diameter van 30 cm. Het grootste ornament is 16 cm hoog. Er zijn 16 ornamenten.

Attentie: de ornamentjes zijn hier en daar ietsje donkerder, dat is geen vuil of iets dergelijks, dat is om diepte in het ornamentje te suggereren.

Räder Crib Lightobject Nativity (kerststal) Rond heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Räder Crib Lightobject Nativity (kerststal) Rond


Aanbevolen artikelen: