opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

P-Dit

P-Dit is de merknaam van kunstenares Patta die alle vazen zelf ontwerpt. Patta komt uit Thailand en laat daar haar ontwerpen met de hand maken. Zij staat er op dat de makers onder goede arbeidsomstandigheden hun werk kunnen doen en zij krijgen er ook goed voor betaald. 

Het concept is oorspronkelijk geboren in Thailand en we streven ernaar een kunstwereld te weerspiegelen die iedereen gemakkelijk kan begrijpen. Wij geloven dat er in elk gezin altijd een verhaal te vertellen is, dus werken we samen met lokale ambachtslieden die de kennis en vaardigheden van hun familie erven. Elk item is gemaakt vanuit passie gecombineerd met de geërfde kennis en talent. Elk ontwerp benadrukt functionaliteit, details en esthetiek.

De porseleinen vazen zijn een mooie combinatie van warm minimalisme met de allure van de natuur en zijn echte kunstwerkjes. De organische vorm en natuurlijke uitstraling passen prima bij verschillende interieurstijlen. Elk item, hoe klein ook, staat geweldig in je huis.

Kunst lijkt voor veel mensen een verfijnd en moeilijk iets te zijn. Dat beseffen wij en we willen ervoor zorgen dat iedereen de essentie van kunst kan ontdekken. Wij geloven dat kunst de basis van het leven is. Het zit in het dagelijks leven en ook in de diepe wortels van elke cultuur. Daarom besluiten we het eenvoudig te maken, zodat iedereen er door aanraking en gevoel over kan leren.

6 Artikelen