opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Livingly

Linvingly, Scandinavische stijl

Livingly is een speels en poëtisch universum van hangende sculpturen, decoratieve mobile hangers en verfijnde papierkunst met de ambitie om design te creëren, waardoor mensen zich kalm, opgewekt en thuis voelen, zelfs als je ver van huis bent. Het verhaal over Livingly begon jaren geleden, toen het bedrijf werd gestart door de Deense kunstenaars en zilversmeden Annie & Bent Knudsen, die hun talenten stopten in het ontwerpen van kerstversieringen en mobile hangers.

In 2008 werd het bedrijf verkocht aan het creatieve koppel Kent Sejdelin & Louise Helmersen. Kent heeft een achtergrond in projectmanagement & sales en zijn vrouw Louise Helmersen is architect & ontwerper. Ze zagen allebei een groot potentieel van voldoening in het starten van Livingly, vanwege het bewuste plezier om iets met je handen te ontwerpen, en de eindeloze mogelijkheden van visuele schoonheid in het werken met hangende sculpturen, decoratieve mobile hangers en verfijnde papierkunst. En dus werd Livingly om één simpele reden in de wereld gezet; om een ​​visuele en herkenbare ervaring te creëren in een vaak chaotische wereld. Het bedrijf begon als een lokaal idee, maar groeide al snel uit tot een wereldwijd bedrijf met grote intenties en mooie resultaten.

De ambitie van sociale en ecologische verantwoordelijkheid

Livingly is natuurlijk geworteld in de liefde voor goed Deens design en een lust voor het oog, maar het bedrijf is ook gebouwd op een ambitie van sociale en ecologische verantwoordelijkheid. Dit is een zeer belangrijk onderdeel van Livingly en de mensen die de producten van Livingly produceren zijn zeer gewaardeerde thuiswerkers. Dit betekent dat alle producten gemaakt door Livingly hoogwaardige, handgemaakte luxeproducten zijn, gemaakt door toegewijde mensen om plezier te creëren in het leven en de huizen van mensen.

Een van de kernwaarden in de visie van Livingly is zorg voor mensen en zorg voor het milieu. Daarom is al het materiaal dat wordt gebruikt bij de productie van Livingly afkomstig van duurzame en milieuvriendelijke productie. Dit betekent dat al het papier en hout dat bij de productie wordt gebruikt, afkomstig is van duurzame bosbouw en milieubewuste bedrijven in Europa.

Trotse leverancier van hoogwaardige producten en projecten op maat

Sinds 2008 is Livingly gegroeid van lokaal naar mondiaal en vandaag de dag is het bedrijf de trotse leverancier van hoogwaardige producten, die verkocht worden bij verschillende geprofileerde groothandels in meer dan 20 landen. Tot de klanten behoren kunst- en designmusea, cadeau- en warenhuizen, interieur- en meubelzaken, boekhandels, hotels en stadsmonumenten.

Voor Livingly draait het allemaal om de liefde voor decoratie, de bevrediging van de zintuigen voor het oog van de toeschouwer en het zoeken naar nieuwe creatieve mogelijkheden binnen hun eigen producten en op maat gemaakte projecten. Het is met grote trots dat Livingly de decoratie heeft gemaakt van het high-end warenhuis John Lewis and Partners in het Verenigd Koninkrijk, kerstversieringen voor Hotel de Crillon in Parijs, op maat gemaakte wenskaarten voor Dior, installaties en decoratie in COS en custommade producten en co-branding voor Bauhaus Museum in Dessau en Tivoli in Kopenhagen.

Niets is te creatief, te leuk of te ambitieus voor Livingly.