opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Mooi Mens kaartje - Jullie zijn een prachtig stel (zwaan)

Artikelnr: MM001-K9
2,50
Voorraad:
2 items

Een mooi kaartje voor een mooi mens. Het kaartje is verpakt in een mooi kleurig organza zakje. De bedel heeft een ring ( 8 mm ) waardoor deze bevestigd kan worden aan een ketting, armband, veter of sleutelhanger.

Afmeting: 55 x 85 mm.

OVER BEAUTIFUL-PERSON | Beautiful person

De insteek van onze complimenten , wens en bedank kaartjes is eigenlijk heel simpel en gebaseerd op een al eeuwenoud principe.

GEEF EN ONTVANG !

Een van onze mooiste menselijke eigenschappen is het geven van warmte aan een ander . Aan onze familie , vrienden , kennissen, collega's en iedereen die het nodig heeft.Complimentjes laten een mens groeien , dankbaarheid geeft een ontroerende band, wensen geven kracht .

Heeft u er al eens bij stil gestaan of ervaren hoeveel warmte u er voor terug krijgt . Dit mooie principe van geven en ontvangen stimuleren we graag door middel van onze collectie mooi mens kaartjes.

Met onze collectie kaartjes willen we een positieve gedachte neerzetten, blijf elkaar zien als mooi mens !

De teksten op de kaartjes zijn hartverwarmende complimentjes, bedankjes en wensen. Op ieder kaartje zijn verschillende bedels bevestigd zodat de ontvanger uw warme boodschap bij zich kan dragen waar ter wereld hij of zij is . Aan armband , ketting, tas , in portefeuille kan uw lieve gedachte de hele wereld mee over. 

Mooi mens kaartjes , een klein  simpel gebaar met een enorm groot effect.

Mooi Mens kaartje - Jullie zijn een prachtig stel (zwaan) heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Mooi Mens kaartje - Jullie zijn een prachtig stel (zwaan)
Review plaatsen

Meest recente reviews