opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel

Jurianne Matter

Wij zijn blij dat wij de mooie papieren cadeautjes van Jurianne Matter mogen verkopen. Hieronder lees je wie Jurianne Matter is en waar zij voor staat:

Jurianne Matter

Startte in 2008 haar label, onder haar eigen naam en direct maar in het groot, want zij geloofde erin. De ontwerpen raakten op de één of andere manier een snaar: papier, craft, rituelen, tradities, lieve printjes en alles ecovriendelijk geproduceerd... het werd een succes.

Inmiddels heeft het papier gezelschap gekregen van textiel, haar tweede liefde. Functioneel, met mooie prints en uiteraard gemaakt van GOTS gecertificeerde biokatoen. Ook het textiel draagt haar handschrift: poëtisch, grafisch en met een hoofdrol voor de natuur. En die natuur is echt wel een dingetje; ‘ecovriendelijk’ is voor haar dan ook geen holle marketingterm. Zij vindt ‘mooi’ alleen maar mooi als het ook eerlijk en schoon geproduceerd is.

Naast dat zij voor haar eigen bedrijf continu haar collectie ontwikkelt, werkt zij met groot enthousiasme voor andere bedrijven. Zij ontwerpt en adviseert dan vaak voor totaal andere doelgroepen, in andere stijlen, maar alles behoudt grappig genoeg altijd haar eigen signatuur.

“Een product is voor mij pas echt mooi als het met respect voor natuur en mens tot stand gekomen is”.
Jurianne

Voor haar is er nooit een andere optie geweest: al vanaf dag één doet zij haar uiterste best om zo schoon en eerlijk mogelijk te produceren. Dat geldt al jaren voor haar ontwerpen van papier en vanaf maart 2021 ook voor de verpakkingen van nieuwe producten: alles is FSC gecertificeerd en bedrukt met eco-inkten. Haar textiel wordt geproduceerd onder ’s werelds beste certificering. Van het zaadje op het land tot en met het stiksel in de fabriek voldoet alles aan de strenge GOTS eisen.

3 Artikelen