opc_loader

Menu

Snelle en duidelijke communicatie
Groot assortiment
Gratis verzending vanaf € 45,00 (NL)
Webshop en fysieke winkel
Fortuna Beads

Fortuna Beads

FortunaBeads werd in 2015 in Nederland opgericht door Conrad Vissink en Giovanni Calamita.

We zijn het bedrijf begonnen met één missie: " U een onderscheidende manier bieden om uw persoonlijkheid uit te drukken door middel van unieke handgemaakte polskleding".

1. Stijl

We willen dat je er goed uitziet. Daarom zijn onze armbanden gemaakt van verschillende kleuren en ontwerpen, waardoor ze veelzijdig genoeg zijn om bij je outfits te passen. We blijven voortdurend verbeteren en ontwikkelen van onze armbanden, zodat ze geschikt zijn om te dragen met de nieuwste mode. Om het nog makkelijker en praktischer te maken, ontwerpen we onze armbanden in twee verschillende maten. Voor heren: maat Medium tot 18cm polsmaat, Groot van 18cm tot 20cm. 

2. Comfort

Natuurlijke materialen, zoals edelstenen, leer en touw, maken onze armbanden comfortabel om te dragen. Voor onze Exclusive collectie gebruiken we Nikkel-, Lood- en Cadmiumvrije koper- en zinklegeringen voor onze Basic collecties en 925 sterling zilver of verguld vermeil. Alles wordt bij elkaar gehouden door hoge kwaliteit 1mm dikke voorgespannen elastische koorden. Met onze Italia en Nautische collectie maken we gebruik van duurzame roestvrijstalen gespen, die ook de Europese REACH-overeenkomsten voor nikkel-, lood- en cadmiumvrijgave hebben doorstaan. Resulterend in een collectie armbanden die comfortabel, veilig en gemakkelijk te dragen zijn. Zodat je meer tijd hebt voor belangrijke dingen.

Betaalbaarheid

Geen onnodige kosten. Wij geloven niet in dure sponsoring of kleinhandels-ruimte. Alleen betaalbare armbanden van hoge kwaliteit.