opc_loader
contact 
info@waanzinnigleuk.nl

Gratis bezorging vanaf € 75,00 (Nederland)

Persoonlijke service
Duidelijke communicatie

Groot assortiment

​​Vanaf 3 maart mag mijn winkel op afspraak weer open van dinsdag tm zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur. Kom je gezellig private shoppen? Je bent van harte welkom, alleen of met zn tweeën. Je mag me bellen of appen om een afspraak te maken. Mijn telefoonnummer is 0620729884.

Vind je het nog steeds spannend om te winkelen? Geen probleem. Ik bezorg nog steeds zelf gratis in Leeuwarden, Goutum, Hempens/Teerns en Techum. Kies bij het afrekenen voor afhalen in de winkel zodat de webshop geen bezorgkosten rekent. Ik mail je om een afspraak te maken. Het is ook mogelijk om je bestelling bij de winkel af te halen. We overleggen na jouw bestelling wat het handigste is.

                                                                                                                           

Veel plezier met het winkelen in de webshop! 

In mijn webshop heb ik een ruime collectie van het porseleinmerk Räder, lichtjes van Sirius en serviesgoed van verschillende merken.

Wil je mijn assortiment liever in het echt zien? Kom dan gezellig naar Leeuwarden. Ik heb een winkel in het monumentale pand De Blokhuispoort in de H-Vleugel.  Dinsdag tm zaterdag open van 11.00 tot 16.00 uur. Uiteraard hou ik me aan de RIVM adviezen. Het adres is Blokhuisplein 40.

Tot ziens!


​​​


​​


​​


​​​