opc_loader

Zwitscherbox Birdybox Wood Zebrano white

(Prijs excl. btw) 48,76
59,00
x
Voorraad
Voorraad:
  2  items

Zwitscherbox Birdybox Zebrano-White

bb-zeb-whi

Zwitscherbox heeft niet alleen de grotere vogelhuisjes, maar ook de iets kleinere Birdybox. Ook dit vogelhuisje geeft ontspanning op elke plek. Dit huisje geeft een rustgevend concert van heerlijke bosgeluiden gedurende 20 seconden nadat beweging is gedetecteerd. We ervaren een moment van frisheid, ontspanning en sereniteit; de stemming stijgt en een glimlach fleurt ons gezicht op. Voor een kort moment vervoert het ons in een wereld zonder stress en tijdsdruk. We ademen diep en komen tot rust, net als tijdens een wandeling in het bos. Door het korte getjilp van de vogels is de Birdybox bijzonder veelzijdig. Of het nu op kantoor naast de koffiemachine, thuis bij de ingang of in de boekenplank is - overal is ruimte!

De Birdybox kan overal worden geplaatst of aan de muur worden gehangen. Het verfrissende vogellied wordt geactiveerd door een bewegingsmelder en verdwijnt na 20 seconden. Het volume kan worden aangepast aan individuele behoeften of volledig worden uitgeschakeld. De Birdybox wordt opgeladen met een milieuvriendelijke batterij via USB-kabel. De levensduur van de batterij is ongeveer twee maanden, afhankelijk van het gebruik. De doos is volledig biologisch afbreekbaar en de verpakking is gemaakt van 100% gerecycled papier. Met de Birdybox breng je de natuur naar huis en bescherm je deze in dezelfde mate. Ingebouwde accu kan worden opgeladen via USB 

Materiaal: ABS,  zebrano wood | Afmetingen:B 75 x H 126 x D 26 mm |USB kabel inbegrepen

Relaxound:
De Birdybox en Zwitscherbox is tot stand gekomen door een samenwerking van het bedrijf Relaxound van Philipp Störring en ontwerpbureau ///Able – van Dennis N. Clasen. 

Relaxound is lid van de organisatie 1% for the planet. Zij doneren 1% van hun totale omzet naar gecertificeerde organisaties die zich inzetten voor het milieu.

Zwitscherbox Birdybox Wood Zebrano white heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Zwitscherbox Birdybox Wood Zebrano white


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items