opc_loader

TASSEN plafondkap Ceelings Handful of light

x
Voorraad
Voorraad:
  1  items

Tassen plafondkap ceelings Hand full of Light C051101

Breng stijl naar het plafond met onze mooie en doordachte CEELINGS. Het zijn zijn echte blikvangers, dus kijken naar het plafond wordt vanaf nu mooier en je lamp is blij met een passende afwerking. Een snufje surrealisme in je huis, hoe leuk is dat?

In de plafondkap zit het hart, de CableGuide, waarmee je je kabel eenvoudig aan het plafond kunt bevestigen en uitlijnen. En nog even over het materiaal dat aan onze hoge eisen moest voldoen. Voor alle CEELINGS producten gebruiken wij hoogwaardig ABS kunststof. Het gaat heel lang mee, brokkelt niet af, behoudt de kleur en kan 100 procent gerecycled worden. Ook worden de CEELINGS In Duitsland zelf gemaakt, dus is de oorsprong van het product met korte afstanden ecologisch en sociaal aanvaardbaar: ontwerp, gereedschapsmakerij, productie, verpakking in een werkplaats voor gehandicapten en levering in het centrale magazijn vinden plaats binnen een straal van 30 kilometer rond Frankfurt am Main.

Veel plezier met je nieuwe huisgenoten.

De CEELINGS-producten HAND DES LICHTS en HAPPY HERMANN zijn bekroond als winnaars bij de German Design Award 2022 in de categorie "Excellent Product Design – Lighting" voor uitstekende ontwerpkwaliteit. 

Afmetingen: hoogte 17 cm, diameter 10 cm

Accessoires: 3x schroeven, 3x deuvels, 1x kroonluchterklem, montage-instructies

De montage is geen rocket science en wordt door ons ondersteund met een kleine montagevideo:

TASSEN plafondkap Ceelings Handful of light heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
TASSEN plafondkap Ceelings Handful of light


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items