opc_loader
Contact opnemen

Telefoonnummer:

06-20729884

E-mail: 

waanzinnigleuk@hotmail.nl

Recensies
Geen reviews

P13 Plasma Energy hanger Purple Spirit Drop, donkerpaars

Artikelnr: arti-plas-001/p13
22,95
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving

Deze Purple Spirit Drop bevat aardbeikwarts, amethist, granaat en 24K bladgoud. Lengte is ca 4 cm. De hanger heeft een goudkleurig roestvrijstalen oogje en wordt geleverd met een zwart koord.
 

Aardbeikwarts
Aardbeikwarts helpt je te genieten van de kleine dingen in het leven en bewust in het leven te staan. Het geeft steun bij depressies en helpt je bij het verwerken van verdriet. Het brengt liefde in je hart.
Aardbeienkwarts helpt je bij het onthouden en duiden van dromen. Het zorgt voor balans tussen je aura en je fysieke lichaam. Positieve affirmaties worden versterkt door aardbeienkwarts.
Ook voor kinderen een fijne steen omdat het ze geborgenheid geeft.

Amethist
Amethist helpt je om een gezond evenwicht te vinden tussen lichaam en geest. Het maakt je mentaal rustig en helder. Het helpt je ervaringen te verwerken en doorbreekt blokkades.
Met amethist creëer je ontspanning in spannende, stressvolle tijden. . Het zuivert en verheldert onze innerlijke wereld en onze dromen en kalmeert een overactieve geest en helpt zodoende tegen slecht slapen en nachtmerries.
De verbinding wordt gemaakt vanuit de aarde (rood) en de geest (blauw).
Rood en blauw zijn samen paars, dus amethist een steen die ‘boven’ en ‘beneden’ in balans brengt.

Granaat
Granaat geeft je energie en herstelt je chakra’s. Granaat activeert, net als bergkristal, andere edelstenen. Het geeft je zelfvertrouwen en levensenergie.
Het geeft veel inspiratie en stimuleert creativiteit. Bij meditatie is granaat goed in te zetten de onderste chakra’s. Granaat kan blokkades op allerlei gebieden opheffen.
Granaat zet je in je kracht.
Granaat heeft wel een attentiepunt, ben je opvliegend, snel boos of driftig? Dan is het aan te bevelen geen granaat bij je te dragen. Dit versterkt namelijk deze eigenschappen.

De plasma energie wordt geleid door het 24K bladgoud.

Deze hanger is met liefde en zorg handgemaakt door Sylvia Douna van Orgone Artisan.

Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen: