opc_loader
Contact opnemen

Telefoonnummer:

06-20729884

E-mail: 

waanzinnigleuk@hotmail.nl

Recensies
Geen reviews

P20 Plasma Energy Hanger Abalone Blue Rectangle

Artikelnr: arti-plas-001/p20
22,95
kleur
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving

Deze Blue Ocean Rectangle bestaat uit Abalone, Amazoniet, Azumar en 24K bladgoud. Lengte is ca 4 cm. Het oogje is van roestvrij staal (nikkelvrij), kleur zilver of goud. De hanger wordt geleverd met een zwart koord. Je ontvangt een hanger uit de voorraad. Alle hangers zijn op dezelfde manier gemaakt. Alleen de vorm van de Abalone en de steentjes kunnen iets verschillen ten opzichte van de foto. Je kiest zelf de kleur van het oogje tijdens de bestelling.

Abalone
Abalone (schelp) draagt net zulke krachten in zich als Edelstenen. De verschillende kleuren hebben een balancerend effect op alle chakra’s. Vooral de hartchakra wordt verlicht van angst,verdriet en bezorgdheid. Meditatie met Abalone helpt je nieuwe inzichten te verkrijgen zodat oude gewoontes kunnen worden losgelaten. De Abalone schenkt inspiratie en magische creativiteit.

Amazoniet
Amazoniet is een zachte en rustige steen. Het bevordert een gezond, emotioneel evenwicht. Het verzacht gevoelens van boosheid. Emotionele afhankelijkheid, slachtoffergedrag zijn belemmerende energieën die door amazoniet in beweging worden gezet, hieruit bevrijdt en zorgt voor positiviteit.

Azumar
Azumar helpt je bij het loslaten van ‘negatieve’ gevoelens: boosheid, angst, afgunst, en zet je aan om die te vervangen door sereniteit, enthousiasme en vertrouwen.
Het is een ‘Nieuwe Tijd’-steen: zij leert ons op een zachtere en vriendelijke manier met elkaar om te gaan, en maakt het ons gemakkelijker om ons aan te passen aan de veranderingen die we nu meemaken.
Azumar is een steun bij je persoonlijke bewustzijnsgroei. Zij vergroot je inzicht in jezelf, en met haar hulp kan je ook duidelijk verwoorden wat er in je omgaat, wat je diepste gevoelens zijn.

De plasma energie wordt geleid door het 24K bladgoud.

Deze hanger is met zorg en liefde handgemaakt door Sylvia Douna van Orgone Artisan

Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items