opc_loader
Contact opnemen

Telefoonnummer:

06-20729884

E-mail: 

waanzinnigleuk@hotmail.nl

Recensies
Geen reviews

O011 Orgone & Plasma Energy hanger Merkaba blauw

Artikelnr: orgon-arti-O1
22,95
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving

Deze Orgone & Plasmahanger bevat Azumar, Amazoniet, Howliet, 24 k bladgoud en heeft een goudkleurig Merkabasymbool. De diameter is ongeveer 4 cm. De hanger heeft een goudkleurig roestvrijstalen (nikkelvrij) oogje en wordt geleverd met een koord.

Howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. Howliet helpt woede en boosheid onder controle te krijgen en om minder kritisch te zijn. Het bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig. Fysiek heeft de steen een positieve werking op slaapproblemen en calciumtekort en daarmee op botten en tanden.

Amazoniet
Amazoniet is een zachte en rustige steen. Het bevordert een gezond, emotioneel evenwicht. Het verzacht gevoelens van boosheid. Emotionele afhankelijkheid, slachtoffergedrag zijn belemmerende energieën die door amazoniet in beweging worden gezet, hieruit bevrijdt en zorgt voor positiviteit.

Azumar
Azumar helpt je bij het loslaten van ‘negatieve’ gevoelens: boosheid, angst, afgunst, en zet je aan om die te vervangen door sereniteit, enthousiasme en vertrouwen.
Het is een ‘Nieuwe Tijd’-steen: zij leert ons op een zachtere en vriendelijke manier met elkaar om te gaan, en maakt het ons gemakkelijker om ons aan te passen aan de veranderingen die we nu meemaken.
Azumar is een steun bij je persoonlijke bewustzijnsgroei. Zij vergroot je inzicht in jezelf, en met haar hulp kan je ook duidelijk verwoorden wat er in je omgaat, wat je diepste gevoelens zijn.

Mer staat voor universum, Ka staat voor bewustzijn en Ba staat voor lichaam.

Deze hanger is met zorg en liefde handgemaakt door Sylvia Douna van Orgone Artisan.

Beoordelingen (0)
O011 Orgone & Plasma Energy hanger Merkaba blauw heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen: