opc_loader
Contact opnemen

Telefoonnummer:

06-20729884

E-mail: 

waanzinnigleuk@hotmail.nl

Recensies
Geen reviews

O04 Orgone en Plasma Energy hanger Tree of life blauw

Artikelnr: orgon-arti-O2
22,95
x
Voorraad
Voorraad:
 2 items
Beschrijving

Deze Orgone & Plasmahanger bevat Peridoot, Aquamarijn, Granaat, Howliet, 24 k bladgoud en heeft een goudkleurig Tree of life symbool. De diameter is ongeveer 4 cm. De hanger heeft een goudkleurig roestvrijstalen (nikkelvrij) oogje en wordt geleverd met een zwart koord. Je ontvangt één uit voorraad.

Howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. Howliet helpt woede en boosheid onder controle te krijgen en om minder kritisch te zijn. Het bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig. Fysiek heeft de steen een positieve werking op slaapproblemen en calciumtekort en daarmee op botten en tanden.

Peridoot
Periodoot helpt je je innerlijk te openen. Het werkt beschermend en versterkend zodat negatieve invloeden geen kans krijgen. Het zorgt voor minder blokkades in het energiesysteem en voor een evenwichtige balans.
Peridoot zorgt bij HSP´rs ervoor dat ze zich beter kunnen afsluiten zodat de aura goed beschermd is. Bij therapeuten is dit daarom ook een goede steen, je beschermt je aura tegen diverse energieën. Daarom ook een aanrader voor lichtwerkers.

Granaat
Granaat geeft je energie en herstelt je chakra’s. Granaat activeert, net als bergkristal, andere edelstenen. Het geeft je zelfvertrouwen en levensenergie.
Het geeft veel inspiratie en stimuleert creativiteit. Bij meditatie is granaat goed in te zetten de onderste chakra’s. Granaat kan blokkades op allerlei gebieden opheffen.
Granaat zet je in je kracht.
Granaat heeft wel een attentiepunt, ben je opvliegend, snel boos of driftig? Dan is het aan te bevelen geen granaat bij je te dragen. Dit versterkt namelijk deze eigenschappen.

Aquamarijn

Aquamarijn werkt kalmerend en maakt je vrolijk en ontspannend, zowel geestelijk als lichamelijk. Het maakt oprecht, eerlijk, tolerant, volhardend, doelgericht en succesvol. Het zorgt voor een heldere geest als je verward bent, verscherpt de waarneming en bevordert zelfexpressie. Aquamarijn is heel geschikt om bij je te dragen tijdens meditatie. 

Deze hanger is met zorg en liefde handgemaakt door Sylvia Douna van Orgone Artisan.

Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Gratis verzenden NL

Bestellingen vanaf € 75,00