opc_loader

Ketting met drie geknoopte strengen Rutiel Kwarts

(Prijs excl. btw) 6,57
19,95 7,95 Je bespaart: 60%
x
Voorraad
Voorraad:
  1  items

Prachtige ketting met drie geknoopte strengen split met edelsteentjes van Rutielkwarts. In lengte verstelbaar van 45 tot 48 cm.

Over deze edelsteensoort wordt het volgende gezegd:

Verschillende mineralen kunnen ingesloten worden in kwarts. De kwarts in rutielkwarts kan kleurloos, bruin of grijsachtig en geel of paars van kleur zijn. Rutiel kan een scala aan kleuren zijn en de kleur kan overlopen van één kleur naar een andere binnen één exemplaar. De steen kan opaak tot doorzichtig zijn met een glasachtige glans en behoort tot de macrokristallijne kwarts-familie.

 Rutielkwarts is een opbeurende en kalmerende steen. Het geeft hoop, bevordert oprechtheid, onafhankelijkheid en eigenliefde. Het werkt stemmingsverbeterend en is dus erg geschikt voor depressies. De steen kan ook goed in crisissituaties gedragen worden en vermindert angst, fobieën en bezorgdheid. Rutielkwarts beschermt tegen negatieve energie en psychische aanvallen. Spiritueel bevordert deze steen groei, het contact met gidsen en helpt inzicht krijgen op de invloed van vorige levens op dit leven. De steen heeft een positieve werking op de vruchtbaarheid en vermindert seksuele problemen door te grote spanningsopbouw zoals het geval kan zijn bij impotentie en premature ejaculatie. Rutielkwarts stimuleert het herstellend vermogen van het lichaam en cellulaire regeneratie en heeft een positieve werking op chronische ziektes en problemen aan de ademhalingswegen (met name chronische bronchitis). Tenslotte zorgt het voor een rechte lichaamshouding.

Ketting met drie geknoopte strengen Rutiel Kwarts heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Ketting met drie geknoopte strengen Rutiel Kwarts


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items