opc_loader

Brisa Gaia zonnebril The Aerial

x
Voorraad
Voorraad:
  1  items

Brisa Gaia houten zonnebril The Aerial, Gratis Verzenden in Nederland

De Aerial, een houten zonnebril gemaakt van gerecycled skateboardhout en gepolariseerde UV400 glazen.

- UV 400 protected en gepolariseerd
- Meeverende poten voor het beste draagcomfort
- Gratis geleverd
- Geleverd in een luxe opbergdoosje voor de beste bescherming

Gerecycled skateboardhout is wat deze zonnebril zo uniek maakt. De stoere zwarte kleur en de gelaagdheid maakt deze zonnebril tot een echte eyecatcher! Wij hebben deze zonnebril samen ontwikkeld met Nederlands beste street skateboarder Douwe Macare.

De zonnebril is vernoemd naar één van de eerste tricks die is uitgevoerd in de jaren 70 van de vorige eeuw. Skateboarden is in de jaren 60 van de vorige eeuw, begonnen aan de westkust van Amerika door de toenmalige surfers, die het gevoel ook op het land wilde ervaren.

Over Brisa Gaia (Geliefde Wereld) en de sieraden en accessoires

Alle houten accessoires worden met de hand gemaakt. We hebben natuurlijke materialen gebruikt. Zo gebruiken we staal en hout uit gebieden die duurzaam worden beheerd. De verschillende houtsoorten die worden toegepast in onze sieraden en accessoires zijn duurzaam. De bossen waar deze bomen worden gekapt voldoen aan de FSC-standaard. Geen massaproductie en geen kinderhanden dus. De houten accessoires zijn gemaakt van de beste materialen die onze planeet te bieden heeft. Zonder daarbij de leefomgeving van dieren en planten in gevaar te brengen.Met andere woorden de natuur blijft behouden en het blijven van planten en dieren blijft beschermd.

Al onze producten worden afgewerkt met een milieuvriendelijke finisher. Het hout gaat lang mee en weert het vuil van buitenaf. Zo blijft je huid beschermd en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Daarnaast zijn tal van onze duurzame producten afgewerkt met RVS. Roestvast staal is duurzaam en 100% recyclebaar en daarom perfect voor het gebruik in onze sieraden. Dit soort staal is roest- en slijtvast en gaat dus jaren mee. De productie van RVS in Nederland kan alleen tot stand komen onder strenge milieuwetgevingen. Een perfecte vervanging voor het gebruik van plastic en andere staalsoorten!

DUURZAAM & MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Voor de bewerking van onze houten accessoires gebruiken we duurzaam geteelde hout dat voldoet aan de FSC- standaard, RVS en andere natuurlijke producten. Zonder chemische toepassingen van verwerking van kunststof. Wordt wel plastic gebruikt, dan is dit uitsluitend gerecycled plastic. Wij streven naar een CO2- neutrale samenleving, beide voor onze generatie als voor toekomstige generaties!

Justdiggit | De Aarde Afkoelen | Goed Doel voor Klimaatverandering

Brisa Gaia zonnebril The Aerial heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Brisa Gaia zonnebril The Aerial


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items