opc_loader

O010 Orgone & Plasma Energy hanger Flower of Life blue

(Prijs excl. btw) 14,46
22,95 17,50 Je bespaart: 24%
x
Voorraad
Voorraad:
  2  items

Deze Orgone & Plasmahanger bevat Amazoniet, Azumar, Howliet, 24 k bladgoud en heeft een goudkleurig Flower of Life symbool. De diameter is ongeveer 4 cm. De hanger heeft een zilverkleurig roestvrijstalen (nikkelvrij) oogje en wordt geleverd met een koord. Je ontvangt een hanger uit de voorraad. Alle hangers zijn op dezelfde manier gemaakt. 

Howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. Howliet helpt woede en boosheid onder controle te krijgen en om minder kritisch te zijn. Het bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig. Fysiek heeft de steen een positieve werking op slaapproblemen en calciumtekort en daarmee op botten en tanden.

Amazoniet
Amazoniet is een zachte en rustige steen. Het bevordert een gezond, emotioneel evenwicht. Het verzacht gevoelens van boosheid. Emotionele afhankelijkheid, slachtoffergedrag zijn belemmerende energieën die door amazoniet in beweging worden gezet, hieruit bevrijdt en zorgt voor positiviteit.

Azumar
Azumar helpt je bij het loslaten van ‘negatieve’ gevoelens: boosheid, angst, afgunst, en zet je aan om die te vervangen door sereniteit, enthousiasme en vertrouwen.
Het is een ‘Nieuwe Tijd’-steen: zij leert ons op een zachtere en vriendelijke manier met elkaar om te gaan, en maakt het ons gemakkelijker om ons aan te passen aan de veranderingen die we nu meemaken.
Azumar is een steun bij je persoonlijke bewustzijnsgroei. Zij vergroot je inzicht in jezelf, en met haar hulp kan je ook duidelijk verwoorden wat er in je omgaat, wat je diepste gevoelens zijn.

Deze hanger is met zorg en liefde handgemaakt door Sylvia Douna van Orgone Artisan.

O010 Orgone & Plasma Energy hanger Flower of Life blue heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzendmethode
My parcel via Post NL:
3,50
Levertijd:
Vaak 1-2 dagen na afgifte PostNL, gratis va 75€ in NL

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items